Vihdoinkin pääsin sunnuntaina elokuviin katsomaan viimeisintä James Bondia. Jo oli aikakin! Casino Royale oli hyvä leffa. Tosi hyvä. Mun mielestä paras Bond ikinä. Ja ehkä paras leffa ikinä. Eikä vähiten uuden Bondin ansiosta - kyllä pisti Daniel Craig sukat pyörimään jaloissa :) 

Nyt sitten ihan mikä vaan juttu tuntuu kovin arkipäiväiseltä tuon jälkeen. Ainakin vähän aikaa. Jopa Twin Peaks tuntui tosi tylsältä eilen.

Sunnuntai oli elokuvissa käyntiä lukuun ottamatta sellainen päivä, ettei juuri mitään tullut tehtyä. Miehen veli pistäytyi kahvilla, mutta siinä taitaa olla sitten kaikki mainitsemisen arvoinen.

Tänään on ollut vähän sama juttu. Aamu alkoi jo sillä tavalla tylsästi kun Elämä käsissä -sarjassa kuoli se lääkäri Joanna ja mä olen vieläkin ihan tyrmistynyt siitä! Kyllä nyt on elokuvilla ja televisiosarjoilla liian suuri vaikutus mun elämään!! 

Sain mä sentään jotain tehtyä oikeassa elämässä. Pusero tuli neulottua valmiiksi. Pitää vielä päätellä ja yhdistää kappaleet. Valmiiksi asti sain tehtyä mekon. Ihan perusliivihameen kaitaleista. Mulla on hyvät kaavat joita vähän muuttamalla saa kivoja hameita aikaan. 

Tässä liivihameessa kangas on pellavaa ja koristeena tasku, joka on neulottu villalangasta. Kiinnitin siihen myös yhden virkatun sydämen. Pituus ei näy kuvasta, mutta hame ylttyy vähän yli polvien.

Ehkä huomenna on vähän virkeämpi päivä :)