Maanantai

Saatoin Toivon kerhoon ekaa kertaa kävellen sitten lokakuun. Auraamattomat tiet, lumisade ja tien katkaiseva viemärityö tekivät matkan hieman haasteelliseksi. Mutta perille päästiin ja ihan ajoissa. Ja jalka kesti. Jatkoin matkaa Tyynen kanssa bussilla Lahteen etsimään Toivolle uusia talvikenkiä ja uikkaria. Niitä ei löytynyt, mutta tein vähän astialöytöjä kirpparilta ja sen lisäksi ostin hiukan kangasta verhokäyttöön.

Tiistai

Laitettiin keittiöön kaapiston päälle pari valaisinta, sillä uusi kattovalaisin ei oikein riitä. Nyt näkee taas.

Keskiviikko

Jälleen Lahteen bussilla. Tällä kertaa uikkarit löytyivät ja ostin myös lisää kangasta. Kävin illalla vesijumpassa, mutta päällä oli omat uikkarit eikä Toivon uudet. Talvikenkiä ei Toivolle löytynyt vieläkään.

Torstai

Eteiseen laitettiin kuivausteline kastuneille lapasille ynnä muille. On hyvä. Toivo testasi uudet uikkarit ja kävi ekaa kertaa uimahallissa. Uikkarit oli hyvät.

Perjantai

Kävin katsomassa alle kolmeviikkoista ihanaa pientä miestä <3 Vein vanhemmille tiskirätin, mustikkamuffinsseja ja piikkilankakranssin. Vauva sai sukat. Kortin unohdin.

Vauvan sukat

Lanka: Gjestal Lima. 100% villa. Kulutus 70 g.

Puikot no 4.

Ohje: Tuulan sukat.

Lauantai

Vein kirpputorille säkillisen vaatteita. Samalla kävin lahjaostoksilla ja muilla ostoksilla. Jälleen tarttui mukaan jotain itselle. Sekä myös lapsille. Talvikenkiä ei Toivolle löytynyt. Miehen veli kävi vaimonsa kanssa kahvilla ja lupasivat talvikengät jos väri kävisi. Ja kyllähän punainen käy.

Sunnuntai

Tänään mennään seitsemänvuotissynttäreille. Sen kunniaksi mies leipoi korvapuusteja.