Veljen poika täytti seitsemän ja aloitti koulun. Siis vastahan se syntyi. Näinkö sitä käy omankin pojan kanssa. Ihan hirvittää. Mutta synttäripippaloissa oli kivaa ja kakku oli hyvää.

Äiti on taas terveyskeskuksen vuodeosastolla. Jalat eivät oikein kanna ja nyt tutkitaan mikä on syynä. Harmittaa äidin puolesta. Ei viihdy siellä yhtään. Ja onhan se tylsä paikka olla. Toivottavasti pääsee pian pois.

Ilmoittauduin Neuleolympialaisiin Team Finlandiin tosi viime tipassa, mutta pääsin kuin pääsinkin mukaan. Olympianeuleena minulla on viisiosainen neuleasu Toivolle. Viisiosainen siksi, kun olympiarenkaitakin on viisi. Tarkoitus on tehdä hattu, lapaset, sukat, housut ja pusero. Sukat päättelyä vailla valmiina ja housujen toinen lahje melkein valmis. Hyvältä näyttää. Ainakin vielä.

IMG_3055.jpg picture by pupupossu

Toivo hoksasi tosissaan pari päivää sitten miten ihan oikeasti noustaan seisomaan ja otetaan niitä askeleita. Nyt ei muuta kuin seisoskella. Kaikkialla ja koko ajan. Vielä kun se ymmärtäisi, että täytyy pitää kiinni seisoessa kun se tasapaino ei ihan vielä riitä muuten.

IMG_3058.jpg picture by pupupossu

Yksi haave ja unelma on parhaillaan toteutumassa. Mies aloitti rakentamaan pihalle grillikatosta. Tai oikeastaan pihamökkiä tai jotain sen tapaista. Toiset kutsuvat niitä nimellä huvimaja. Päästään vielä tämän vuoden puolella grillailemaan katoksen alla. Vielä kun itsekin ehtisi tuohon puuhaan mukaan. Tai ainakin pihatöihin. Tarkoitus olisi saada tuohon viereen tehtyä pieni puro. Puron vamistuminen saattaa jäädä ensi kesään.

IMG_3010.jpg picture by pupupossu

Minä olen aloittanut taas vuosittaisen siivouskierroksen sisällä. Pikku hiljaa putsailen keittiön laatikoita ja pyyhin pölyjä niistä paikoista, joista ne pyyhitään vain kerran vuodessa. Ja niistäkin, mistä ne pyyhitään useammin. Tylsää, mutta tehtävä tämäkin on joskus.

IMG_3052.jpg picture by pupupossu

Eilen oltiin vauvatreffeillä. Minä ja Toivo tavattiin Ninnu ja Ilmari. Oli taas mukava nähdä. Ilmari oli kasvanut paljon viime kerrasta. Vaikka Toivo kyllä näytti melkoisen suurelta Ilmariin verrattuna. Sen verran on pullukampi, vaikkei ikäeroa ole kuin kuukausi. Toivo sai uuden hatun ja Toivon äiti uusia kankaita, mistä voi tehdä vaippoja ja vähän muutakin. Hyvin sujui pojilla tutustuminen, vaikka kumpikin olisivat halunneet syödä samaa pilliä. Jutustelu eli kirkuminen meni ainakin loistavasti ja kai ne toisiaan ymmärsivät kun kirkuivat aina vuoron perään.

IMG_3045.jpg picture by pupupossu

Viimeisenä asiana kultakortti. Sain tämän Marjutilta. Hurjasti kiitoksia! Monta asiaa tuli heti mieleen, mihin sitä voisi käyttää. Esimerkiksi remonttimiehen palkkaamiseen, että mies voisi hoitaa Toivoa ja minä voisin sillä aikaa keskittyä neulomaan olympianeuleita.

bffgoldcard.jpg picture by pupupossu

1. Only 5 people are allowed to receive this award.
2. Four dedicated followers of your blog.
3. One has to be new to your blog and live in another part of the world.
4. You must link back to whoever gave you the award.

Suomeksi siis:
1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
2....joista neljä seuraavat blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa.
4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen.
Kiitos Pami kortista, tarpeeseen tulee, kun miehenkin kortti varastetiin.
 
Ja laiska minä. En jaksa antaa eteenpäin kun en jaksa. Itsekkäänä pidän kaikki kortin edut itselläni. Että saisin sen remonttireiskan palkattua.