Kestovaippoja kokeiltu. Meni hyvin ja ei niin hyvin. Pienimmät sisävaipat on nyt sopivan kokoiset, mutta hyvää istuvaa kuorivaippaa ei ole. Siksi tuli joka vaipasta kaikki läpi ja koko vaatekerta pesuun. Nyt siis neljä vaatekertaa. Hmm. Vai tuliko se kosteus vaatteisiin siksi kun kuorivaipat oli liian isoja vai oliko mulla vaipassa liian vähän imuja? Jatketaan kokeilua.

Eilen oli se päivä kun saimme aloittaa ulkoilun. Lyhyet 15 minuuttia nyt aluksi, mutta oli se silti juhlaa. Tässä on jo sisällä oleskeltu ihan tarpeeksi. Käytiin lähileipomossa ostamassa ulkoilunaloituspullat. Meni siihen kai vähän enemmän kuin tuo sallittu vartti. Mutta ei paljon.

Päästiin nyt testaamaan vaunuja tositoimissa. Mun piti esitellä nämä tuunatut yhdistelmävaunut jo muutama viikko sitten, mutta tuli este eli lähdin synnyttämään.

Vaunut nyt esittelyssä ensiajon yhteydessä.

Tällaiset oli alkuperäiset, jotka ostin ystäväni sisarelta.

Vaunut6.jpg picture by pupupossu

Ihan hyvät, mutta. Olisin halunnut mustat ja puhelimessa mulle mustista vaunuista puhuttiin. Mutta nämähän olivat sitten tummanharmaat puna-sinisellä ruutukuviolla höystettynä. Ruuduista en oikein kovin pitänyt. Alkuun ajattelin, että kyllä nuo menettelee. Lyhyen miettimisen jälkeen huomasin, että saan pienellä ompelutyöllä nuo ruudulliset osat peitettyä. Ja tietysti mustalla kankaalla, niin ovat sitten lähempänä sitä mitä halusin.

Vaunut5.jpg picture by pupupossu

Pienemmät irto-osat sain helposti ommeltua koneella.

Enemmän päänvaivaa tuotti kuomun osat. Ne piti ommella käsin ja se oli melko työlästä kun kankaan piti olla kireällä, että siitä tulee siistin näköinen. Melkein siinä meni sormet verille, mutta lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen.

Vaunut2.jpg picture by pupupossu

Tällaiset tuli mustalla tukevalla (50% puuvilla/50% polyester) kankaalla korjailtuna.

Vaunut1.jpg picture by pupupossu

Vaunut3.jpg picture by pupupossu

Tuo musta-valkoinen nallehelistin-vauvanilostin -juttu tuossa kuomussa on ostettu jo monta vuotta sitten jostain ale-korista. Jo ennen kuin vauvasta oli minkäänlaista tietoakaan. Se oli vaan niin hauskan näköinen. Piilottelin sitä kotona ja toivoin, ettei kukaan vahingossakaan näe sitä. Ettei tule kysymyksiä. Joka tapauksessa. Se määritteli vaunujen värityksen :O)

Olisin halunnut tuohon reunaan laittaa valkoisen pitsin, mutta mies ei halunnut. Ehkä se olisikin ollut liikaa. Tein kuitenkin pienen koristuksen tuohon läppään silkkinauhasta, napista ja silkkiruususta.

Vaunut4.jpg picture by pupupossu

Itse pidän näistä nyt. Ja vauvakin nukkui hyvin kyydissä eli kai me sitten kaikki ollaan tyytyväisiä :O)

Keskiviikko3.jpg picture by pupupossu