Viikonloppuna olisi ollut vaikka mitä kirjoitettavaa tänne, mutta nyt kun tuo hiiriasia on kunnossa, en enää muista mistä piti kirjoittaa. Tässä nyt kuitenkin jotain viime viikolta.

Valmistuneita käsitöitä on jopa yksi, mutta ei vielä kuvaa, joten siitä myöhemmin. Suunnitelmia on kyllä paljon. Vaunulenkeillä on hyvää aikaa ajatella ja niiden aikana saan joka kerta hyviä ideoita, mutta  toistaiseksi monet asiat ovat jääneet vain paperille kirjoitetuiksi ajatuksiksi. Omien ideoiden lisäksi tänään tuli postilaatikkoon uusin Suuri Käsityölehti ja olihan siinä pikavilkaisulla jotain kiinnostavaa. Kantotakki, vauvan neulottu haalari ja aikuisen liivi. Ainakin nuo.

Lankoja on tullut hankittua tässä kesän aikana aivan liian hulvattomasti. Toisaalta kohta alkaa kaksi kuivaa vuotta, sillä rahan tulo tyrehtyy kun jään kotihoidon tuelle. Eli on hyvä kun niitä lankoja on siellä varastossa. Vielä pitäisi parin isomman neuletakin verran ostaa lankaa - kun vain saisin päätettyä, että mitä väriä ja mitä lankaa. Varmaan jotain ohutta eikä ainakaan mustaa.

Lankahankintojen lisäksi olen tuhlaillut vähän liikaa muutenkin. Tilasin netistä ameriikanherkkua eli Rockin' Baby Pouch -kantopussin. On aikas kätevä ja nopea pukea. Ja jopa mies on sitä käyttänyt ja kehunut.

Muuta tosi tarpeellista vauvalle eli vaunujen pyörien venttiileihin uudet hatut. Ja kun vauva on poikavauva niin silloin jalkapalloaiheiset. Tietysti.

IMG_2904-2.jpg picture by pupupossu

Viime viikolla saatiin myös vähän harmittavia uutisia. Vietiin Eemeli-kissa eläinlääkärille, kun on laihtunut kovin paljon tässä kesän aikana. Ainahan se laihtuu kesäisin, mutta ei ikinä näin paljon. Meillä meni aikaa huomata laihtuminen, kun luultiin, että Eemeli näyttää vain niin pieneltä kun on tuo Toivo tuossa iso. Vaan punnitus näytti sitten todellisen laihtumisen. Pientä lohtua asiaan tuo se, kun eläinlääkäri oli kirjoittanut epikriisiin seuraavaa: Eemeli-kissa on laihtunut kaksi kiloa. Nyt normaalipainoinen. Diagnoosiksi tuli kuitenkin ikävä munuaisten vajaatoiminta. Sitä ei voi parantaa, mutta elämän laatua ja elinikää saa parannettua ja pidennettyä ruokavaliolla. Se ruokavalio on nyt sitten sellainen, että niitä munuaiskissan ruokia ei saa marketeista eikä edes eläinkaupoista vaan ainoastaan eläinlääkäriasemilta. Ja tietysti hyvään hintaan. Niitä Eemeli syö lopun elämänsä. Onneksi ovat sellaista herkkua, että kelpaavat. Jonkun verran työtä tuottaa se kun on kaksi kissaa ja kummallakin eri ruoka, sekä vauva, joka ei saa syödä kummankaan kissan ruokaa. Ja totta kai kissat Alma ja Eemeli sekä vauva Toivo haluavat kaikki syödä Eemelin ruokaa. 

IMG_2895-1.jpg picture by pupupossu

IMG_2898-1.jpg picture by pupupossu