Tavan arki alkoi viime viikolla. Toivolla kerhot ja harrastukset ja minulla työt. Nyt olen yhteensä kaksi päivää käynyt töissä ja väsyttää niin kamalasti. Jos nämä työt nyt tästä vielä jatkuvat, alkaa helmikuussa osittainen hoitovapaa eli olen töissä kolme päivää viikossa vain. Melkoinen muutos tämä on reilun viiden kotiäitivuoden jälkeen. Toisaalta tosi kivaa, vaikka olisin kyllä mielummin kotona lasten kanssa. Se oli aika järkytys huomata, kuinka laitostunut olin tänne kotiin. Että jos kotiäitinä olo jossain vaiheessa vielä jatkuu, pitää muistaa enemmän hengailla jossain muualla.

Arkea oli myös vuoden alun hammastarkastus, jossa jomottava hammas todettiin juurihoitokelpoiseksi. Että sellaista kivaa on nyt lähiviikkoina tiedossa.

Juhlaa on ollut puolestaan se, että Tyyne täytti kolme vuotta. Toinen kummitäti kävi juhlimassa viikolla ja loput ystävät ja sukulaiset eilen. Ohjelmassa oli kummallakin kerralla muistipelin ja palapelin pelaamista Tyynen kanssa. Pelaaminen kun on nyt sitä, mitä saisi tehdä tytön kanssa vaikka koko päivän. Ja se on jopa niin kivaa, että lahjoista avattiin vain se ekana saatu ja loput vasta kun kaikki jännittävät pelit oli pelattu. Ja pelaaminen vain jatkui tänään.

Tyyne halusi synttärijuhliinsa tarjolle Niiskuneiti-kakun ja lippulihapullia sekä lahjaksi saamansa leivokset. Loput tarjoilusta päätin minä. Ja koska Niiskuneidin otsatukka on keltainen, valikoitui kattauksen väriksi se ja muuten teemaksi Muumit. Tykkäsin kovasti. Juhlat oli kivat ja pelipöytä kovassa käytössä.  

muumimukit-1_zps3151ea5b.jpg photo

niiskuneitikakku_zps6c6ea7fa.jpg photo

Tyyneavaaekanlahjan_zps1231dec4.jpg photo

keltainentarjoilu_zps0e82d54b.jpg photo

kolmeilmapalloa_zpsddca4d52.jpg photo

sankariodottaapelaajia_zps6f49c5b9.jpg photo