Ensimmäinen viikko paluusta normaaliin elämään on takana ja kyllä oli mukava viikko. Normaalin arjen puuhastelun lisäksi olimme aika paljon liikkeellä. Ihan jo senkin takia, että saisin kuntoa kohotettua ja vaunujen työntäminen alkaisi sujua. Meiltä kotoa lähdettäessä on heti pitkä ja lopuksi aika jyrkkäkin ylämäki ja kyllä sitä ylös mennessä ja vaunuja sohjossa työntäessä melkein tunsi sen kunnon kohoavan. Samalla kun piti vielä vastailla Toivon mikä mikä mikä kysymyksiin. Onneksi selvisin aina lyhyillä vastauksilla siinä huohotuksen lomassa - lintu, puu, lumi, puu, koivu ja sitä rataa.

Hyvin minulla ja Toivolla sujuu muutenkin arki. Kaikki tekeminen onnistuu tavalla tai toisella. Ja voi miten rakastan noita kaikkia äitien töitä. Paitsi silittämistä. Ja paitsi ikkunoiden pesua. 

Toivon pukeminen on joskus hiukan haasteellista, mutta aina on vaatteet päälle saatu. Ainoastaan bodyjen nepparit jäävät kiinnittämättä.

IMG_6588.jpg picture by pupupossu

Aika lailla on blogissa ollut viime aikoina vain ostosten esittelyjä. Ja niin tälläkin kertaa valitettavasti. Pellavakankaita ostin mekkotarpeeksi ja luonnonvalkoista seiskaveikkaa pari kerää isoäidinneliöiden yhdistämistarpeiksi. Vaikka itse neliöt valmistuvatkin suureksi osaksi jämälangoista, haluan niiden viimeiset kerrokset samalla värillä ja se on tämä valkoinen. Ja olihan nämä kerät jonkinlaisessa tarjouksessakin ostohetkellä. Kuten alemmassa kuvassa olevat Muumityynyliinatkin.

kankaitajalankoja.jpg picture by pupupossu

muumiliinat.jpg picture by pupupossu

Ostosten lisäksi olen askarrellut. Tein muistitaulun. Tai olisiko se ilmoitustaulu. Kuitenkin joku sellainen.

muistitaulu.jpg picture by pupupossu

Meillä ei ole jääkaapin ovessa ensimmäistäkään magneettia tai lippua tai lappua. Eikä tule. Ongelma on ollutkin siinä, että minne noita lippuja ja lappuja pitäisi sitten laittaa. Nyt on niillekin paikka.

muistitaulunkulma.jpg picture by pupupossu

Kehys on ostettu anttilanalakerranalennusmyynnistä. Taustalevyn päälle laitoin pari kerrosta vanua ja puuvillakankaan, jonka nidoin takapuolelle kiinni. Lappuset voi pujottaa kuminauhojen alle. Kuminauhat myös kiinnitetty nitomalla, kuten ripustusnauhaksi laitettu pellavanyörikin. Tuli kiva. Siinä on jo kaksi lappua. Toisessa on meidän viikon ruokalista ja toisessa tehtävälista. Löytyy meiltä joskus muitakin lippulappuja kuin pelkkiä työlistoja.