Täällä on yksi innokas neuloja saanut jotain valmistakin. Vähän ehkä tylsiä töitä, mutta varmasti tarpeellisia. Tai ei kai tylsiä muuten kuin siksi, että olivat ihan perusneuleita, ei minkäänlaista palmikkoa tai ristikkoa tai pitsiä tai mitään muutakaan. Ja lapasia sekä pikkusukkia kun on ennenkin tullut neulottua, eli sen puoleenkaan ei mitään uutta.

Steplapaset.jpg picture by pupupossu

Miehen lapaset

Lanka: Austermann Step. 75% villa, 25% polyamidi. 40 g.

Puikot no 3.

Ohje: Peruslapanen, koko miehen käteen sopiva.

Taas Alma tuli häärimään kuvaan mukaan. Vähän yritin lankojen raitoja kohdistaa ja melko hyvin se onnistuikin. Ja sama juttu näissä kuin polvisukissakin eli kahden saman värjäyserän lankakerien värierot olivat selvästi näkyvillä. Mutta ei kuulemma haittaa. Mies pyysi näitä multa kun mietin, että mitä tekisin lopusta Step-langasta. Ja jos mies joskus harvoin pyytää jotain niin kyllähän se silloin toteutetaan.

Lankaa kun jäi vieläkin niin lopuista neuloin pienet sukat.

Steppikkusukat.jpg picture by pupupossu

Vauvan sukat

Lanka: Austermann Step. 75% villa, 25% polyamidi. 10 g.

Puikot no 3.

Ohje: Perussukat, koko noin 3 - 6 kk.

Koska tänä vuonna Neulehamstereiden teemana on hyväntekeväisyys, lähtevät nämä pienet sukat SPR:n matkassa kylmiin maihin. Yritän vielä tässä hamsterikuussa saada aikaiseksi toisetkin hiukan isommat sukat samaan matkaan.

Step-lankaa jäi vielä näidenkin valmistuneiden jälkeen epämääräinen kasa: raitojen kohdistamisen takia kerältä pois kerittyä pätkää ja päättelyistä jääneitä langanpätkiä. Nämä menevät pehmolelun täytteeksi.

Stepjmt.jpg picture by pupupossu

Kissat olivat kovin kiinnostuneita erityisesti tästä langasta neulomisen aikana. Johtuneeko sitten langan sisältämästä Aloe Verasta ja Jojoba-öljystä vai muuten vain huomionkipeydestä. Joten vielä pieni lankakerä pyöritettiin kissoille leluksi. Meni heti käyttöön.

StepAlmalle.jpg picture by pupupossu

Jotenka nämä kaksi Step-lankakerää tuli käytettyä sitten ihan viimeistä senttiä myöten. Tai tulee käytettyä sillä pehmoeläimen täytteet odottavat vielä sitä eläintä.