Ja se on taas yksi lemppariotsikoista :D

Aika kuluu hurjan nopeasti ja työssä käyminen verottaa aikaa ja jaksamista ja kiinnostusta koneen ääressä istumiseen. Toisaalta ei ole oikein mitään tapahtumiakaan mistä kirjoittaa. Kun ne  päivät menevät suunnilleen näin: Töiden jälkeen syön, menen sohvalle makailemaan - usein nukahdan siihen ja jos en, niin en ainakaan jaksa neuloa tai virkata. Seitsemän aikaan raahaudun ylös, että saan lapsien iltapesut ja -palat hoidettua. Kun lapset nukkuvat, menen taas sohvalle makailemaan enkä taaskaan jaksa neuloa tai virkata. Mieletöntä äksöniä joka päivä. Loppuviikolla tapahtui sentään vähän muutakin. Kävin neuletapaamisessa, minne menin myöhässä, koska tietenkin nukahdin siihen sovalle ja nukuin vähän pommiin. Perjantaina on se päivä kun jaksaa tehdä vähän muutakin kun tiedostaa sen viikonlopun olevan jo siinä. Kävin lasten ja ystävän ja hänen lapsiensa kanssa talvitauon jälkeen Launeen perhepuistossa. Lunta siellä oli vielä paljon, mutta lapsilla meno samanlaista kuin kesällä. Oli kiva käydä. Sen jälkeen vietinkin loppuillan taas sohvalla, mutta tällä kertaa neuloin. Sain valmiiksi koko talven kesken olleet lahjasukat - viimeinkin.

Sukkien valmistumisesta innostuneena aloitin huivin neulomista ja kesätakin virkkaamista ja huivia tein eilen illalla vielä puolenyön jälkeen. Takin alku oli liian suuri ja sen jouduin purkamaan, mutta tänään ehkä aloitan sen uudelleen.

Pieniä ompelutöitäkin tein viikonlopun aikana: viime keväältä kesken jäänyttä keväthupparia jatkoin ja sen saan ehkä tänä keväänä jo käyttöön. Sen lisäksi ompelin keittiöön verhon vanhasta pellavapöytäliinasta. Liina on ostettu minun rippijuhliin, mutta oli toisesta päästä jostain syystä ihan riekaleinen. Mitä lie sillä tehty tässä välillä.

Eteisen tuoliin ompelin vaihtoistuintyynyn omista varastoista löytyneestä puuvillakankaasta. Kangas on Tildaa ja ostettu Sinooperista.

Tänään menen töiden jälkeen rautakauppaan ostamaan ilmansulkuteippiä ja kalustemaalia. Sen jälkeen kotiin syömään ja pötköttelemään sohvalle. Jos hyvin käy, jaksan neuloa tai virkata ja jos oikein loistavasti menee, ompelen sen keväthupparin valmiiksi. Töitä jäljellä vielä 13 viikkoa. Sen ajan harrastan sohvalla nuokkumista, mutta sitten teen jo toivottavasti jotain muutakin.

8628317323_c41baaf42e.jpg

8629425122_df9e0f7000.jpg