Ei ne nivelrikkokivut ole ollenkaan vähäpätöisiä. Mulla on sitä myös sormien pikkunivelissä ja vääntyneet pikkunivelet tuovat oman lisäkauneuden näihin sormiin myös :D Toi nivelrikkohan kuuluu vähän nivelreuman sivutuotteeksi. Mutta mielummin nivelrikko kuin munuaisvauriot.

Kultahoito oli mulla vaihtoehtona silloin 20 vuotta sitten, mutta arpa osui solusalpaajiin ja kulta jäi sitten kokeilematta. Ja tuskin sitä enää tarjotaan. Metotreksaatti on varmasti seuraava vaihtoehto.

Aloitettiin pari päivää sitten lintujen talviruokinta ja ihan hurjaa vipinää on ollut lintulaudalla ja talipalloissa. Tiaisia ihan koko ajan, tikka ja orava. Esko-kissa on jatkuvasti lintulaudan alla passissa. Lintuja se ei ole vielä kiinni saanut, mutta liekö auringonkukan siemenet houkutelleet myös hiiriä paikalle, sillä eilen illalla Esko sai elämänsä ekan hiirisaaliin. Ja jo heti tänä aamuna toisen. Voi veljet, että oltiin ylpeitä.

Eilen kävin ostamassa uusimman Muumimukin kun se oli paikallisessa sekatavarkaupassa tarjouksessa. Nyt on mukikokoelma jo aika iso - kaappi alkaa käydä ahtaaksi. Voisiko se Arabian Thaimaan tehdas valmistaa vähemmän erilaisia jatkossa, meille ei enää uusia montaa mahdu.