Koska elämä on niin jännittävää on keksittävä ajankulua, ettei ihan koko ajan miettisi liikaa niitä jännittäviä asioita. Kuten taas viime yönä mietin. Tänään on kai luvassa sitten vaippaompelua ja vaunujen kunnostusta. Kyllähän tällainen puuhastelu ajatukset vie vauvasta pois, vai mitä.  

Harrastin yhtenä päivänä kankaan kuviointia. Tässä lopputulos. Luvassa ei ole taaskaan mitään ihmeellistä väri-iloittelua.

Ompelin kaurapussin niskavaivoja helpottamaan. Siihen tuputtelin valkoisella painovärillä kuvioita. Eivät ole mitään vitivalkoisia - olisi varmaan pitänyt ostaa sitä peittovalkoista, niin nuo erottuisivat paremmin. Toisaalta pidän tuosta hiukan maitomaisesta sävystä.

IMG_7456.jpg picture by pupupossu

Nyt pysyy niska-hartiaseutu kunnossa. Ja tähän en voi olla lisäämättä tulevan äidin kommenttia myös: käyhän tämä myös vauvan sängyn lämmittämiseen ja rintojen päälle maidon tuloa helpottamaan. Eli neuvoja neuvolasta ;O)

Loput painotyöt olivat sitten ihan tavallisia kauppakasseja. Tämän ruskean ompelin itse. Tein siihen vielä koristeeksi rusetin. Takapuolella sydämiä on enemmän.

IMG_7459.jpg picture by pupupossu

Seuraavat kaksi valkoista kassia on joskus jouduttu ostamaan kaupasta kun on omat unohtuneet kotiin. Niihin vähän jotain parilla kuvalla.

IMG_7458.jpg picture by pupupossu

IMG_7457.jpg picture by pupupossu

Ja mikäs varjo siinä kassin oikealla puolella on?

Näihin kaikkiin käytin vanhoja painokaavioita tai kalvolle leikattuja sabloonia. Nyt en jaksanut panostaa uusien piirtämiseen tai leikkaamiseen, vaikka oli mielessä kaikenlaisia kukkia ja nalleja. Jos ensi kerralla sitten.

***

Koska heräsin tänäänkin taas viideltä (!) olen ollut tässä koneella jo jonkin aikaa päivittämässä blogin sivuja ja laatikoita. Ja tietty kun olin jo suuren osan työstä tehnyt kaatui taas kone. Ja sitten huomasin, että olen jälleen kerran naapurin verkossa eli oma lähetin ei ollut edes päällä. Ilmankos sai taas tehdä kaiken kahteen kertaan.