Eilen kävin terveydenhoitajalla ja lääkärillä. Tänään kävin antamassa pissanäytteen. Huomenna menen taas antamaan pissanäytteen. Torstaina menen terveydenhoitajalle. Perjantaina ei ole terveyskeskuskäyntiä! Paitsi tietysti äidin luona piipahtaminen. Mutta ei omia juttuja. Eikä toivottavasti tule. Melkein voisin jo postin kääntää sinne, kun käyn niin usein.

Verenpainelääke Albetolin aloitin. Pikkuisen on turvotusta ja närästystä ja edelleenkin supistelee, mutta kohdunsuun tilanne oli tarkastuksessa normaali, joten ei syytä huoleen. Noista pissanäytteistä tutkitaan vielä, ettei ole tulehduksia. Sairaslomaa jatkettiin eli en mene enää töihin ennen äippäloman alkamista. Nyt on menossa raskausviikko 33 eli vajaa kaksi viikkoa olisi töitä vielä ollut.

Valmiita pieniä neulomuksiakin alkaa jo olla. Ja tietysti paljon keskeneräistä. Tänään on käsi vähän kipeä eilisestä neulomisesta eli pakko pitää siitä taukoa.

Seuraavaksi olisi tarkoitus vähän muokkailla blogin laatikoita ja sivuja. Katsotaan nyt kuinka paljon innostun - vai innostunko yhtään.

949351.jpg