Kiitos kivoista kommenteista puseroon liittyen <3 Omepelukone onkin ollut hyvin hiljaa noiden valmistumisen jälkeen. Puikot ovat sentään hiukan kilkkuneet, mutta eipä paljon nekään. Toivon flunssa, joka on nyt jo hyvinkin loppusuoralla, vei kovasti paljon huomiota ja voimia. Meidän arkea on myös sekoittanut pahasti ädin joutuminen sairaalaan. Syynä on jälleen aivoinfarkti - tosin pieni tällä kertaa. Mutta olkoon pieni tai iso, on se silti ikävä juttu. Toivottavasti äiti ei tällä kertaa joudu olemaan poissa kotoa pitkään. Ei hän ainakaan itse sitä haluaisi. Enkä myöskään minä.

Tulevalla viikolla on myös luvassa paljon ohjelmaa - melkein joka päivä jotakin. Kivoja menoja kyllä, mutta niiden lisäksi pitäisi myös järjestellä äidin asioita, omia asioita ja Eemeli-kissan asioita. Eikä millään huvittaisi. Ei huvittaisi -olo johtuu kai siitä kun tänä aamuna on taas särkenyt nilkkaa, rannetta, rystysiä, polvea, kyynärpäätä ja vaikka mitä. Onneksi olo helpottuu päivän kuluessa ja voihan olla, että iltapäivällä oikein innostun järjestelemään noita juttuja.

Viikonloppuna hain valokuvatilauksen ja olen taas innolla laittanut Toivon kuvia kansioon. Koska olen menossa jo huhtikuussa se tarkoittaa sitä, että suurin osa kuvista on laitettu eli paljon mitään ei ole enää jäljellä.

Toivonvuosi.jpg picture by pupupossu

Toinen kansio pitää vielä hankkia ja lisää valokuvakiinnikkeitä.

Viime viikolla hiukan edenneet neuleet on myös tarkoitus ottaa kunnolla työn alle. Pieniä sukkia olen tehnyt ja niiden neulominen on alkanut jo jonkin verran kyllästyttää. Yksi sukka puuttuisi enää, mutta sen aloittaminen tuntuu olevan vaikeaa.

Oranssia.jpg picture by pupupossu

Nyt tekisi mieli tehdä jo pitkästä aikaa itselle jotain. Yhdet sukat tein elokuun alussa, mutta sitä edellinen itselle neulottu onnistunut työ on keväältä eli aika monta kuukautta sitten. Puserolankoja olen haalinut jo useampaa neuletta varten ja tehnyt mallitilkkujakin, joten sellainen olisi tarkoitus aloittaa ihan pian. Sitä ennen teen itselle pienenä harjoitustyönä myssyn. Jos myssystä tulee hyvä, aloitan uuden kivan neulepuseron itselle heti perään, jos tulee huono, kaivan rangaistukseksi jonkun tylsän keskeneräisen, jonka teen loppuun ja sitten vasta saan aloittaa uutta puseroa.