Eilen olin ensimmäistä kertaa Korialla neuletapaamisessa ja mukavaa se oli. Kiitän kivasta seurasta ja kyydistä ja kaikesta ja uskallan tulla toistekin. Mullehan oli täysi yllätys, että siellä ABC-asemalla oli Novitan lankojen tehtaanmyymälä. Miten tuo tieto onkin mennyt ihan ohi. No oli miten oli. Lankaa ostin.

Novitanlangat.jpg picture by pupupossu

Hiukka vajaa 1,3 kg vaaleanbeigenharmaantaijotainsinnepäin Woolia ja puoli kiloa mustaa Floricaa. Tässä kohtaa oli taas aukko sivistyksessä kun jostain syystä luulin, ettei Floricaa enää valmisteta. Mustasta ajatuksissa villatakki ja samoin vaaleasta. Tosin vielä on mietteissä, että värjäänkö Woolit vai en. Tosin ei tässä nyt ihan heti kumpaakaan lankaa aloiteta neulomaan, joten ehtii vielä miettiä ja mieli muuttua.

Edullisia nuo valmiiksi pussitetut langat olivat. Aamulla oikein laskin mitä tuli kerälle hinnaksi ja tein muka jotain vertailuakin. Mutta nyt kun katson tuota paperinpalaa missä noita lukuja ja laskuja ja ympyröityjä numeroita ja alleviivattuja numeroita on, niin en ymmärrä yhtään mitä olen milläkin tarkoittanut. Enkä edes muista mikä oli se lopputulos - halpaa vaiko eikö? Vaan onko sillä edes väliä. Pääasia on kuitenkin se, että lankaa on.

Lankaa on tosin viime aikoina osteltu ihan tarpeeksi ja neulomiset on edenneet tosi hitaasti. Päivällä ei ole ehtinyt ja iltaisin olen ollut väsy. Mutta pikku hiljaa. Jotain valmistakin on. Nämä tosin hiukan kauemman aikaa valmiina olleita.

Pari viikkoa sitten valmistui pienet sukat.

Ilmarinsukat.jpg picture by pupupossu

Ilmarin sukat

Lanka: Novita Nalle Colori. Kulutus 25 g.

Puikot no 3.

Ohje jostain vanhasta Kotiliedestä repäisty.

Kovin hyvin ei tuossa kuvassa näy, mutta siinä sukassa on kuitenkin pieni palmikko. Tai siis kummassakin sukassa. Sukat ovat kokoa vauva. Vaikka ne ovat kuvausta varten oman vauvan jaloissa ne menivät kuitenkin viime viikon vauvatreffeillä Ilmarille. Toivottavasti pysyvät Ilmarin jaloissa paremmin kuin Toivon. Olisin voinut paremmallakin mallilla sukat tehdä, mutta kun nuo aloitin niin ne oli pakko myös antaa. Kun en sitten olisi enää ehtinyt kivempia tehdä. Virhe sieltä tietenkin löytyy ja niinkin helpossa kohtaa kuin toisen sukan kärkikavennuksissa. Joskus se ajatus pitäisi ottaa mukaan myös helppoihin juttuihin. Melkein hävetti antaa nämä, mutta vain melkein. Jos Ilmari potkuttelee edes puolet siitä mitä Toivo niin nämäkin sukat ovat aika pian täynnä pieniä nyppyjä, joten ei siinä isotkaan virheet erotu.

Sitten vielä vanhempaa tuotantoa eli jo maaliskuussa valmistunutta.

SNYkmmekkt1.jpg picture by pupupossu

Rinsessa-kämmekkäät

Lanka: Novitan Florica. 100% villa. Kulutus 30 g.

Puikot no 3.

Ohje: Ullaneule/Rinsessa-kämmekkäät.

Esittely siksi vasta nyt koska tein nämä Salaisen neuleystävän merkeissä omalle ystävälleni Piialle (ei blogia). Olen jo viimeisen paketin paljastuksineen lähettänyt aikapäivä sitten ja luultavasti se on jo perillä, joten voin ja uskallan julkaista tämän nyt. Nämä menivät maaliskuun paketissa. Enkä lupauksistani ja luuloistani huolimatta ehtinyt tehdä mitään viimeiseen eli toukokuun pakettiin.