Viikko (ja vähän enemmänkin) meni valmistautuessa henkisesti Toivon kolmevuotissynttäreihin. Oijoi. Siis ihan kohta se menee jo kouluunkin.

lahjapaketinavaamista.jpg

Fyysinen valmistautuminen alkoi vasta perjantaina ja ihan viime metreillä keksin hyvän teeman synttäreille. Teeman toteuttaminen ontui hyvin pahasti, sillä idean todellakin keksin vasta kun kaikki tarvikkeet oli jo hankittu. Ja oikeastaan kaikki jo leivottukin. Mutta Ruotsin lippu sentään ehdittiin askarrella paikallisen sanomalehden ystävällisellä avustuksella. Ja vähän keltaista pukea päälle. Voi voi - miten nuo lautasliinatkin ovat niin väärää väriä!

ruotsiteema.jpg

Jep. Siis Victorian ja Danielin Lahteen saapumisen johdosta teemana Ruotsi. Ainakin lipun verran. Ja keltaisen puseron. Oli mullakin keltainen mekko.

Synttärit oli kivat ja vieraita sopivasti ja ripotellen. Osa vieraista tulee myöhemmin, joten synttäreitä juhlitaan vielä ainakin kerran.

barbapapapalapeli.jpg picture by pupupossu

kynttilnpuhallusta.jpg

Jälleen kerran mietin sitä, että aika kova työ noissa juhlissa. Ensin leipomista, siivoamista ja putsaamista ja leipomista. Ja vieraat tulee ja lähtee ja kaikki on ohi muutamassa tunnissa. Ja taas siivotaan. Ja ihmetellään minne ne kaikki yli jääneet kakut ja tortut laitetaan. Silti juhlia on kiva järjestää.

toivotyynejasiili.jpg

Ja huomenna sitten Lahteen Sibeliustalolle Victoriaa ja Danielia katsomaan. Tai sinne olisi kai lähdettävä jo nyt makuupussin kanssa varmistamaan hyvä näköalapaikka. Mutta koska menen lasten kanssa, joudun tyytymään takariviin kiikarin kera.