Kiitos kovasti kommenteista. Tällä hetkellä huone ei ole siisti: pestyt vaipat odottavat kasassa lajittelua ja osa leluista on levällään eteisessä asti. Mutta hieno Dubloista rakennettu rodeoaitaus lattialla olisi kyllä kuvaamisen arvoinen.

Sain Äiti-puffalta halauksen. Kiitos <3 Laitoin halauksesta vain alun tänne, koska siinä oli niin paljon liikkuvia kuvia. Jostain syystä oma kone usein jämähtää kun menee sivulle, jossa liikkuu. Niin ja halaan kaikkia täällä käyviä. Koska niin haluan ja olen laiska linkittämään.

 

Sinun on jatkettava tämän viestin kulkua. Eli
 

http://sl.glitter-graphics.net/pub/328/328573h2p8puq4yr.gifTämä on pieni testi, jotta näet kuinka monta ystävää löydät.
Ok, ja menoksi...!
Lähetä viesti eteenpäin, heti sen saatuasi, vähintään kymmenelle henkilölle, myös hänelle jolta viestin sait.

 

*Hali* *Hali* *Hali* *Hali* *Hali*
*Hali* *Hali* *Hali* *Hali* *Hali*
*Hali* *Hali* *Hali* *Hali* *Hali*
*Hali* *Hali* *Hali* *Hali*

Toivon huoneen lisäksi olen siivonnut muutakin: pienen ompelutarvikelaatikon ja matkassa kulkevan ompelutarvikepussin. Suurin osa minun käsityö- ja ompelutarvikkeista on alakerran ompeluhuoneessa, eikä ne yhteen pieneen rasiaan mahdu, mutta tämä pieni rasiallinen tuvassa on saksineen, mittanauhoineen ja kerroslukumittareineen eniten käytössä.

rasiansislt.jpg picture by pupupossu 

Tätä siivotessani lupasin itselleni, että ensimmäinen ompelutyö jonka teen toivuttuani on se vuosia suunnitteilla ollut kässäpussi. Ettei enää arvitse kuljettaa käsitöitä ostoskassissa tai - mikä vielä nolompaa - Toivon kerhopussissa.

Tarvikelaatikon virkaa hoitaa vanha suklaakonvehtirasia. Tosi mahtavaa kun joskus konvehdit on myyty hienoissa peltisissä rasioissa. Eipä näitä enää missään näe. Ainakaan ilman suuria valmistajan logoja.

Muutama ex-konvehtirasia meiltä löytyi. Kaikki nämä ovat olleet minun tai miehen perheissä niin kauan kuin muistia riittää eli ainakin 70-luvun alusta.

Tämä oli ennen minun vanhempien valokuvarasia.

rasia1.jpg picture by pupupossu

Ylemmässä miehen äiti säilytti joskus korujaan ja alempi löytyi mummon kätköistä. Alemman rasian pohjassa ei ollut makeisvalmistajan tarraa, joten se saattaa olla myös ihan tavallinen rasia.

rasiat.jpg picture by pupupossu

Tämän sisältönä on makeisten jälkeen ollut aina ompelutarvikkeet - ennen äidin ja nyt minun.

rasia2.jpg picture by pupupossu