Tänään ei pitänyt päivittää blogia. Netissä lorviminenkin piti jättää tänään väliin. Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan. Nettiin tulin siksi, että maksaisin parit laskut ja tilaisin valokuvia. Tuo on vielä tekemättä, mutta blogit on luettu ja tätä blogia päivitetty.

Pistän tähän vaikka pari kuvaa niistä mun tiistain ostoksista. Ensin Toivolle muutama vaate. Sukkia menin vain hakemaan, mutta nuo kaksi muuta tarttui vähän kuin vahingossa mukaan. En voinut olla ostamatta.

Toivonvaatteita.jpg picture by pupupossu

Ja taas pari naulakkoa.

Naulakot.jpg picture by pupupossu

Näiden lisäksi vähän askartelu- ja ompelutarvikkeita, suklaata ja sydänmunkit. Suklaat ja munkit on jo syöty. Ompelu- ja askartelutarvikkeet pääsevät ehkä viikonlopun aikana käyttöön. 

Eilen kävin terveyskeskuksessa verikokeissa. Aika sinne oli jo kymmeneltä. Kamalan aikaisin. Meiltä kestää sinne kävellä reilu tunti. Ja sitä ennen kaikki ne aamutoimet. Piti herätä jo ennen seitsemää. Huh. Illalla sitten nukahdin jo kuudelta. Miten ihmeessä olen jaksanut herätä töihin seitsemäksi?

Neulominen on ollut myös hiukan tauolla. Työ on nyt sen verran puuduttava, ettei nappaa. Tai neuleen mallikerta on kyllä kiva, mutta lanka on aivan liian paksua puikkoihin, joten se on niin töpäkkää neulottavaa, ettei motivoi. Pitäisi kai ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä vaan, että saisi  valmiiksi tässä helmikuun aikana. En haluaisi purkaa tuota, kun siihen saan niin hyvin uppoamaan kaikenlaisia jämälankoja pois kuleksimasta.

Keskenerinen.jpg picture by pupupossu

Nyt menen maksamaan ne laskut. Ja tilaamaan kuvia. Sitten kiireesti pois netistä.