Osallistuin arvontaan ja voitin :) Ellun ikioma blogi oli se paikka mistä tänään saapui paketti ja olen niiiiiiiin iloinen. Tämä oli mun ensimmäinen blogiarvontavoitto ja ehkä ei viimeinen :D Arvonnan palkinto oli mukava: suklaata, mansetit ja sievä itsetehty rasia.

Muokkausta klo 22:15. Unohtui tuosta kirjoittaa, että paketissa oli myös mukana nyytit punaista ja vihreää huovutusvillaa. Ne eivät näy kuvassa. Taisin avata paketin niin innokkaasti, että jotain tietty unohtui...

Muokkausta taas. Klo 22:50. Nyt ei mene mulla kovin putkeen tämä. Paketissa oli myös huovutusneula. Siis kuvassa on vain pieni osa kaikesta ja oikeesti palkintona oli: punaista ja vihreää huovutusvillaa, huovutusneula, suklaata, mansetit ja itsetehty rasia. Nyt en enää uskalla katsoa siihen pakettiin kun ei tiedä mitä sieltä vielä löytyy. Voi ne villat olisi olleet kovin hauskan näköisiä tässä kuvassa.

Kiitos paljon Sinulle Ellu!!

 

 

Alennusmyynneissä kävin minäkin tänään. Ostoskorin sisältö oli seuraava: nauhaa askarteluliikkeestä (ei ollut alessa), pellavakangasta 3 metriä, vihreää pellavakangasta 1½ metriä, raidallista puuvillakangasta ½ metriä ja 4 erilaista joulukoristetta kuuseen(niissä oli hyvä ale). Tässä taisi olla minun tämän talven alennusmyyntien ostokset.

Niin vielä sitä, että yritin myös vaihtaa lahjaksi saatua pyjamaa, mutta kaupassa ei ollut enää samanlaisia jäljellä enkä jaksanut eikä kiinnostanut katsella niitä muita malleja. Myyjä kirjoitti  kuittiin armonaikaa pyjaman vaihdolle helmikuulle saakka. Nyt niitä vain saisi melko halvalla. Lahjapyjaman koko oli M. Miehen on ollut helppo ostaa näitä kun on hyvä muistisääntö kokonumerosta eli M niin kuin Minna. Tämä M oli ehkä oikeasti kokoa XS, harmittaa kun ei noihin kokoihin oikein voi luottaa. Vaikka mulle on tässä vuoden sisällä hiukka painoa tullutkin lisää niin ei sentään niin paljon, etteikö M mahtuisi vielä. Tälläkin hetkellä mulla on päällä pyjama kokoa M ja se on vielä saman valmistajan sama merkki kuin tuo mikä pitäisi vaihtaa. Ja hyvin mahtuu. Ei ymmärrä.

Tänään oli myös ompelupäivä. Tein sellaisia tylsiä juttuja kuin suorien reunojen ompeleita, jotka on jo kauan odottanut tekemistä, mutta on ollut niin tylsää, ettei ole kiinnostanut. Tässä päivän saldo:

  • Perinnöksi tulleista isoista pellavapyyhkeistä (kuluneista ja rispaantuneista) tein pieniä pyyhkeitä kissantassujen pyyhkimistä varten. Tämä oli se tylsä osa.
  • Perintöpöytäliinasta tuli suora verho meidän alakertaan rappusten alle. Tylsä tehdä myös, vaikka nopea.
  • Tämä ei enää ollut tylsää, muuta kuin värinsä puolesta. Uudesta pellavakankaasta kaksi tyynynpäällistä tupaan. Kangas olisi pitänyt ensin kutistaa, mutta enpä tehnyt niin. Hih. Saa nähdä miten minikokoa tulee pesukoneesta ulos sitten kun ne täytyy pestä.
  • Uudesta raidallisesta kankaasta yksi tyynynpäällinen tupaan. Kutistamatta jäi myös tämä kangas. Sitä täytyy hakea vielä toiset ½ metriä, että saan tehtyä toisenkin tyynynpäällisen.

Kuva on yhtä epäselvä kun kaikki mun kuvat. Kun ottaa kuvan pimeällä eikä käytä salamaa, tulee epäselvä, mutta jos käyttää salamaa ei näy kuin valkoista. Pöh. Nuo pitsityynynpäälliset on ostettu joskus Tuurin kyläkaupasta ja on varmaan ihan aitoja kiinalaisia :O)

Mies teki pannukakkua ja nyt menen sitä syömään. Sitten voin vuoden päästä ihmetellä miksei mahdu pyjama kokoa XL päälle :D