Mitäköhän lupailin lauantaina tehdä? Ainakin kerätä herukoita ja ommella vaippoja. Puolet herukoista tuli kerättyä, vaippoja en ommellut.

marjatmehuihin.jpg picture by pupupossu

Puuttui tarvikkeita eli tarranauhaa. Tänään leikkasin vaippakankaita kuuden vaipan edestä ja huomenna mies menee ostamaan tarranauhaa. Sen lisäksi tarvitsen ruskean 40 cm vetoketjun ja hyvin ohutta kuminauhaa. Jännä nähdä mitä se mies sieltä kaupasta tuo.

Sunnuntaina kun oli osittain sadepäivä, ajeltiin Jyväskylään hakemaan uusivanha öljysäiliö. Matka oli hyvä neulomisen kannalta - sain valmiiksi Toivon haalariin hihan. Enää yksi hiha puuttuu.

Poikettiin samalla matkalla Viherlandiaan. Se oli aika hauska paikka. Ostin kaikenlaista sälää. Pihalle en ostanut mitään. Aika kalliita oli pensaat siellä.

viherlandia.jpg picture by pupupossu

Viherlandian pihalla oli kiva traktori, jota ihailtiin kauan. Vaikka satoi. Mutta oli se kiva.

IMG_8777.jpg picture by pupupossu

Tänään sitten elämäni ensimmäisen kerran höyrystin mehua Mehu-Liisalla. Joo. Meidän mehumaija ei ole maija vaan liisa.

mehu-liisa.jpg picture by pupupossu

Yllätyin kuinka sujuvaa puuhaa se oli ja kuinka paljon sitä mehua tuli. Pullokokoelma on huono, koska siinä on niin paljon isoja pulloja, jotka on hankala sijoittaa jääkaappiin. Kossun juonti ensi vuotta varten alkaa nyt. Silloin aion kerätä ja mehustaa kaikki marjat. Ja Varmalle Vieraalle tiedoksi: säästä vaan mulle ne etikkapullot, ne on just hyviä.

mehut.jpg picture by pupupossu