Paljon sain tänä viikonloppuna tehtyä, mutta vähän tuli valmista. Siis kaikki jäi vähän kesken koska piti tehdä niin montaa eri juttua. Mutta nyt on sitten mistä valita kun käsityö- ja askarteluinto yllättää :O)

Lauantaina aamupäivällä tein kortteja, kirjontaa, kransseja, pääsiäiskoristetta - valmiiksi tulivat ainoastaan kortit. Tein kahdelle ystävälle tosi yksinkertaiset vauvaonnittelukortit. Onnittelujen mukaan laitan Tiimarista ostetut sydämet ja vielä käyn huomenna hakemassa jotain pientä kivaa vauvalle - sukkia, alusvaatteita tai mitä nyt löytyykään.

IMG_4135.jpg

Kortteihin on liimattu kiiltokuvat ja pitsit. Ei sen kummempaa. Toinen ystävä sai tytön ja toinen pojan. Kiva juttu :O)

Päivällä sitten miehen veljen perhe tuli kylään ja 12-vuotias Jutta jäi meille huovuttamaan kun muut lähtivät. Ostettiin Jutalle helmikuussa synttärilahjaksi kirja huovutuksesta sekä villaa ja huovutusneula ja lahjaan kuului myös huovutuksen opastus. Ja lauantaina oli sen lahjan vuoro. Meillä oli kyllä tosi kivaa se yhdessä huovuttaminen ja Jutta oli innokas oppilas. Tällaisen kukan Jutta teki.

Jutanhuovutus.jpg

Kukkaa on ensin neulattu ja sen jälkeen vielä huovutettu veden ja saippuan kanssa kevyesti sekä tietysti lopuksi kylmä-kuuma -vanutus. Oikein onnistunut ja vielä Jutan ensimmäinen huovutustyö :O) Sovittiin, että otetaan tällainen huovutuspäivä vielä uusiksi.

Minun työt eivät ole tietenkään vielä aivan valmiita. Niistä kuvaa myöhemmin.

Myös tämä päivä on minulla ollut huovutuspäivä. Sulkeuduin jo aamulla pesuhuoneeseen ja puuhasin siellä monta tuntia. Ja valmistakin tuli. Tosin vielä kaikki työt ovat märkiä ja kuivumassa, mutta kai niistä jo huomenna voisi kuvia saada. Eemeli oli koko ajan mukana menossa. Loppuajan kyllä onneksi saunan lauteilla!

IMG_4171.jpg

Kun huovutukset oli laitettu kuivumaan lähdettiin käymään mun vanhemmilla ja sen jälkeen äänestämään. Voin kyllä jo nyt sanoa, että mun ehdokas ei pääse eduskuntaan, mutta tulihan velvollisuudet hoidettua!