Joskus olisi paikallaan kirjoitella näitä yleisiä ja yhteisiä asioita vähän useammin. Kun väliin jää kolme neljä viikkoa, ei muista enää mitään mitä on tehnyt tai on tapahtunut. Muutama ystävä on käynyt meillä ja ehkä mekin ollaan käyty jossain kylässä - tosin tästä en nyt ole niin varma. Viikko sitten kävin ystävän kanssa Vesilahdella tallikirppiksellä ja sieltä löytyi vähän kivaa vanhaa sälää. Oli kiva retkipäivä ja parasta oli, että ystävältä sain/ostin käärmekuusen, jota olen havitellut jo pitkään. Sain siksi, että se summa, minkä tästä kaksimetrisestä taimesta maksoin oli aivan naurettavan pieni. Kuusi on istutettu ja enää pitäisi löytää jostain surukuusi, niin puutarhan havumetsikkö on täydellinen.

Eräs ystävä muuttaa ja toi meille laatikollisen askartelutarvikkeita lapsia varten. Tein tarvikkeista itsekkäästi itse Toivolle uuden inkkaripäähineen edellisen kissojen tuhoaman tilalle. Ja Tyynen herättyä päiväunilta tein tytölle samanlaisen. Eroa on siinä, että sulkia on hatussa yhtä paljon kun on ikää. Että ei menisi sekaisin kumpi on kumman. Oma päähine on vielä tekemättä, mutta jospa sen nyt viikolla saisin valmiiksi. Työlästä on.

Parissa neuletapaamisessa olen myös tässä jonkin ajan sisällä käynyt. Ostin toisessa lankaa ja pitäisi koeneuloa pelleriini, mutta vielä en ole aloittanut. Lanka on kyllä jo keritty ja se on paljon se. Olen nyt jostain syystä innostunut virkkaamaan ja olen virkannut hattuja, pöllöjä, tyynyä ja mitähän vielä. Olen saanut virkkaamalla pari sormea tosi hyvän näköiseksi ja tuntuiseksi, mutta onneksi on parin viikon päästä aika reumatologille. Joten sinne asti ainakin virkataan.

Kummitytölle virkkasin synttärilahjaksi pöllön ja siitä tuli aika hauska.

 

Pöllö

Lanka: Seitsemän veljestä, silmissä jotain jämiä. Kulutusarvio 30 g.

Koukku no 4. (Tai 3 tai 3,5 - en tiedä, kun koukussa ei lukenut, enkä ole jaksanut verrata muihin koukkuihin, mutta olkoon tämä tuntematon pinkki vaikka 4.)

Ohje: Novita Kesä 2012.

Pöllö on täytetty kuivatuilla herneillä ja pysyy hyvin pystyssä. Tuli kiva ja toivottavasti kummityttökin tykkää, vaikka on aika vaatimaton lahja.Tänään aurinkoisena päivänä ollaan ulkoiltu, mutta ei tavalliseen tapaan omalla pihalla tai pyöräillen vaan aloitettiin uusi harrastus eli partio. Ainakin ensimmäinen kerta oli kiva ja koska harrastus ei ole kertaviikkoinen ralli, niin luulen, että tästä tulee ihan hyvä juttu meille. Lapset värittivät siellä liskot ja rastien tehtäväpapereita on kotiintulon jälkeen tuunattu koko iltapäivä.