Tein yhtenä päivänä lankainventaarion ja pistin kirpputorilaatikkoon useamman kilon ihan hyvää lankaa. (Siis jos kiinnostaa, tervetuloa penkomaan, ei ole mitään akryylihöttöä.) Koska en tässä elämässä ehdi niitä kaikkia lankoja neuloa ja välillä tekisi mieli ostaa uuttakin.  Varsinkin kun noista vanhoista ei meinaa oikein koskaan löytyä sopivaa siihen mitä tekee. Samalla inventoin kesken olevat neuleet. Niitä ei ole paljon. Kaksi huivia, yksi tunika, yksi isoäidinneliöpeitto ja yksi kesätakki. Yhden pellavamekkosen purkasin, koska siinä oli aivan liikaa kasvuvaraa. Samoin yksi pelleriininalku - joka oli jo viittä vaille valmis - piti heittää pois, koska joku kissa oli retuuttanut sitä sellaiseen kuntoon, ettei sitä enää olisi kehdannut pitää päällä. Tai antaa lahjaksi, kuten olin suunnitellut. Vähän harmitti.

Tällä hetkellä olen yrittänyt urakoida kesätakkia, jonka haluaisin olevan valmis vajaan parin viikon päässä olevalle retkelle. Paljon on valmistunut, mutta myös paljon puuttuu: hihat, puolet helmasta, edustan ja helman pitsireunukset ja tietty kaulus. Jos ja kun ei valmistu reissulle, voisi seuraava tavoite olla sukulaisen häät kesäkuun alkupuolella.

8713412218_a85bfe9fec.jpg

Viime viikolla maalasin pitkästä aikaa jotain pikkujuttuja. Isompia maalattavia huonekaluja on vielä  jonossa, mutta vähän lämpimämpiä ilmoja odottelen, että pääsen ulkotöihin.

Uutta emännänjakkaraa olen etsinyt, mutta sopivaa ei ole vielä tullut vastaan. Maalasin sitten tuon vanhan vähän iloisemman näköiseksi. Samalla turkoosilla kalustemaalilla maalasin Toivolle kirpputorilta löydetyn vanhan ompelukoneen säilytyslaukun. Siihen laitettiin myös pyörät alle, että saa helpommin vedettyä esille sängyn alta. Leluilla se on jo täytetty. Yhden keittiökaapin oven sutaisin liitutaulumaalilla. On nyt vähän enemmän tilaa kirjoitella ruokalistaa. Edellinen liitutaulu oli niin pieni  ja mulla fontti koko ajan suurenee, joten tämä vähän isompi tuli tarpeeseen.

8713412352_17860a7953.jpg

8713412162_1288ae05b4.jpg

8713412300_7266c9527e.jpg