Kiitos kovasti kommenteista jälleen. Meillä ei tosin eteisessä ole kuin yksi nurkka, mitä siivota ja sisustaa. Helppoa. Muut seinät täyttyvät seitsemästä ovesta.

Vastauksia

Volkkarin päälle katkennut koivu ei ainakaan tutkiskelun perusteella näyttänyt laholta. Se oli kyllä huonokuntoinen ja siinä oli isoja kuivia oksia. Ehkä se kuitenkin oli laho.

SNY: Mustikka. Mutta värinä vadelma. Kamalan vaikea kysymys.

Lumitilanne

Lunta on vielä vähän meidän pihalla. Suurin osa on sulanut ja loput muuttuneet jääksi.

Lääkäreiden tapaamisia

Kävin Reumalla ENMGssä. Pieniä sähköiskuja sain. En ymmärtänyt lääkärin puheesta muuta kuin sen minkä jo tiesin eli medianushermo on pinteessä. Onneksi tapaan vielä oman ortopedin, joka osaa kertoa asiat selvällä Suomen kielellä. Suomalainen tämäkin lääkäri oli, mutta puhui vain latinaa.

Äippäpoliklinikalla kävin myös. Lapsivettä sopivasti, istukan virtaukset hyvät, sikiön koko keskikäyrän alapuolella, tumavasta-aineet negatiiviset. Ei verenpainetta, ei valkuaista pissassa. Eli kaikki hyvin. Kuukauden päästä uudelleen. Tarkkaillaan nyt alkaako tämänkin sikiön kasvu taittua. Mukava olla näin hyvässä seurannassa.

Käsityöharrastukset

Tiistaina neuletapaaminen Lahdessa Lankakauppa Heinissä. Neuloin sukkaa. Kivaa oli.

Torstaina menin huovutuskurssille. Pitkästä aikaa Lahdessa Wellamo-opistossa. Päätin, että näin pitkää taukoa ei enää saa tulla. Oli sen verran mukavaa. Uusia ideoita sain jälleen runsaasti. On kiva tehdä nyt jotain mille ei ole tarvetta. Eikä orjallista ohjetta. On vain tekemisen ilo. Aloitin hattua. Kesken on vielä.

Selkä

On törkeän kipeä. Samoin lonkat. Osuutta on ehkä eilisellä koko päivän seisomisella ja huonoilla työskentelyasennoilla. Siivosin vaatehuoneen. Ja sitten sitä huovutusta. Ensi kerralla en huovuta enää jaloilla. Vaatehuonekin on jo siivottu. Osuutta on myös ehkä tämän päivän kaupunkimaratoonilla. Liikaa on tullut tuota painoa kun selkä ei enää kestä. Onneksi kiloista osa lähtee muutaman kuukauden päästä pois.

Kirpparilöytö

Oli pakko ostaa kun sain niin edullisesti. Toivolla on jo Brion palikkalaatikkoa ja Tupperwaren palikkapallo, mutta nyt myös tämä. Tai oikeastaan tämä on vauvalle. Mutta on siitä Toivollekin iloa. Se oli jo kotiin tulon jälkeen täynnä pikkuautoja.

palikkalaatikko.jpg picture by pupupossu

Potta pitsiliinalla

Kirpparilöytöjä nämäkin. Pitsiliina itselle. Potta Toivon tulevalle vauvanukelle. Enää puuttuu nukke, nuken vaatteet, nuken sänky, vaunut, amme ja muut vauvanuken tykötarpeet. Mutta potta on jo.

pottapitsiliinalla.jpg picture by pupupossu