Perjantain joululahjojen ostosreissu vaihtui parilla oluella istumiseksi. Ja se oli hyvä asia se sillä rahaa kului paljon vähemmän. Ja oli mukava pitkästä aikaa vaihtaa kunnolla ajatuksia Nooran kanssa.

Lauantaina oli sitten vuorossa Kätevä-messut Lahden messuhallissa. Niinan kanssa kierreltiin siellä ja Kimmo toimi kuskina. Messuilla tuli tehtyä joitakin ostoksia ja sen lisäksi tuli vielä paljon ideoita kaupan päälle. Kyllä oli taas kiva käydä siellä.

Mukaan tarttui: helmiä, Raijan aitan harsopellavakangasta, iso pussillinen pellavakuitua, Pirtin kehräämön hahtuvalankaa, norjalaista hahtuvalankaa, neppareita ja Tuija Leinosen Unikuje -tyyppi. Nämä Tuija Leinosen hahmot on aivan ihania ja yhden olen jo aikaisemmin ostanut Helsingistä  Kiseleffin basaarista. Ja nyt sain toisen. Tällä sivulla on kerrottu hyvin lyhyesti Tuija Leinosesta, varsinaisen kotisivun osoite on nyt jossain hukassa, laitan siitä linkin tänne kunhan löydän. (Siis paperilaput on mitä parhaimpia paikkoja säilyttää www-osoitteita, vai mitä?)
249861.jpg

Messujen jälkeen mentiin Kimmon kanssa Niinalle ja Karille messukahville. Siellä on yläkerta valmistunut huimaa vauhtia. Ja vähän väärässä järjestyksessä meillä tuo pääruoka-kahvi -asia meni sillä lähdettiin kahvien jälkeen syömään Toros Tex-Mex -ravintolaan. Siis minä, Kimmo, Niina, Kari ja Saara. Kyllä siellä vatsan täyteen sai ja oli se ihan syötävää ruokaa, mutta kyllä itse pidän aika paljon enemmän Santa Fén meksikolaisruoasta. Siis tosi paljon enemmän... Illaksi vuokrattiin joku filmi, en muista mikä, mutta oli se ihan hyvä. Ei ainakaan uni tullut kesken filmin.

Sunnuntai. Istuin sisällä ja aloitin neulomaan pitsiboleroa SandnesGarnin Kitten Mohair -langalla ja no 4 puikoilla. Ohje löytyi Suuren käsityölehden lokakuun numerosta. Ohje tosin oli aivan eri langalle ja puikoille, mutta hiukan muunneltuna alku ainakin näytti lupaavalta. Eikä kädet tai sormet tulleet kipeiksi. Luulen, että tämä valmistuu ilman kipuja.

Sunnuntain suuri tapahtuma oli, että Eemeli-kissa kävi ulkona ja oli siellä jopa 15 minuuttia. Kolli on siis ollut kohta jo viikon sisällä kun se protestoi lunta ja kylmää vastaan.