Olen ihan mahdoton. Heti kun langanostopakkolakko loppuu niin ostan oikein urakalla lisää lankaa. En kai voi uskoa itsekään tätä todeksi. Osalle langoista on kyllä suunnitelma, mutta osa on ihan hairahduksia. Voi voi.

Tosiaan unohdin eilen aivan kokonaan kirjoittaa, että mitä lankoja oikein ostin. Se vaaleanpunainen 'nypylanka' on nimeltään Hjertegarn Mango. Ja musta on Gjestal Bomull Sport - tavallista merseroitua puuvillalankaa.

Tänään ostetut langat ovat puolestaan:

  • Sandnesgarn Smart, 100 % villaa
  • Novita Marine, puuvilla/akryyli
  • Novita Bambu, bambu/puuvilla -kuulostaa mielenkiintoiselta!

423852.jpg

Voin suoraan sanoa, että näistä tämän päivän langoista tiedän käyttökohteen vain Marinelle. Muut langat oli vain pakko ostaa. Ihan pakko. Mutta ei kaduta yhtään :) Niin ja kaiken lisäksi laitoin tilaukseen Step-lankaa koska kaupassa ei ollut juuri sitä väriä mitä halusin.

Tämän päivän ostoksiin kuului myös Rattuksen cd - maksoi vain 4 euroa. Kun osti yhden edullisen jutun sai antaa itselleen paremmin anteeksi sen, että vähän tuhlasi :)

Tämä perjantai tarkoittaa myös sitä, että minulla on ensimmäinen työviikko takana. Ihan hyvin se meni ja oikeastaan tänään tein oikein kunnolla töitäkin. Ja kivalta se tuntui. Tosin olin kyllä aika väsynyt - syitä nyt ei kummemmin tarvitse väsymykseen miettiä. Tänään varmaan tulee hyvin uni. Vaikka ainahan se tulee hyvin.

Sitten vielä muutamaan kommenttiin kommenttia :O) Muistutus ulkoilusta tuli kyllä oikein tarpeeseen! Täytyy tunnustaa, että mulla meinaa välillä unohtua ulkoilu ja liikkuminen kun tätä muuta puuhaakin tuntuu riittävän. Tosin tällä viikolla olen ulkoillut kyllä hyötyliikunnan merkeissä. Meiltä on bussipysäkille matkaa vajaa kilometri ja taas toisessa päässä bussipysäkiltä työpaikalle kaksi kilometriä. Olen tällä viikolla mennyt kahtena päivänä bussilla töihin ihan tarkoituksella, että saan sitä pientä lenkkiä siinä samalla. Samoin tänään lähdin töistä sen verran aikaisemmin, että ehdin kävellä lankakauppaan Ü ennen kuin mies pääsi töistä ja nappasi minut kyytiin. Tästäkin tuli muutama kilometri kävelyä.

Kunto tuntuu paremmalta kuin viime viikolla ja samoin nilkka on päivä päivältä paremman tuntuinen. Ilmeisesti rasituksen ja levon määrä ovat olleet oikeat.

423879.jpg

Sitten taas tapettiasiaa. Duron Gammalsvenskamallistoa on myös täällä meillä kuolattu ja siellä näkyy olevan jonkinlaisia vaihteluja myös malleissa sillä tuo tumman ja huonon kuvan tapetti on myös samaisesta mallistosta muutama vuosi takaperin valittu, eikä enää näy olevan mukana mallistossa. Kuva on kyllä nyt tosi huono, mutta tapetti on harmaa ja kukat siinä valkoiset. Ja itse asiassa nyt en olekaan yhtäkkiä varma onko tämä sittenkään kyseistä mallistoa vai onko Sanduddin Isoäidin aikaan mallistosta, mikä myös tuntuu vaihtavan joitakin kuosejaan ja värejään välillä.

Meille tämä malliston tai paremminkin värin vaihto meinasi muodostua viime syksynä ongelmaksi. Pari vuotta sitten tapetoitiin makuuhuone Isoäidin malliston tapetilla ja nyt viime syksynä rakennettiin makkariin vaatehuone, minkä seinään piti saada samaa tapettia. Kyseistä kuosia kyllä löytyi mallistosta, mutta se väri mitä meillä on oli lopetettu tuotannosta. Tehtaalta tosin sitten löytyi oikeaa väriä muutama rulla ja saatiin sieltä tilattua sen verran, että nyt on samanväristä tapettia myös vaatehuoneseinällä kuin muuallakin :O)