Prinsessahäät on vietetty. Ei ehkä kovin aktiivista katselua meillä ja prinsessakakkukin puuttui, mutta tiara sentään oli päässä silloin kun se ei ollut erään suussa ja jäätelökakkua tarjolla.

prinsessat.jpg

Tänään tehtiin pieni kesäretki Immilän myllylle. Kahvit ja pullat olivat täällä paremmat kuin edellisessä retkipaikassa, samoin tunnelma  ja ympäristö. Suuri miinus tuli kuitenkin kertakäyttömukeista ja -lautasista. Pienen retken parhaat palat olivat katsella sitä vettä ja Tyynen sukasta kurkkaava varvas.

IMG_0442.jpg

IMG_0456.jpg

Aurinkoisen sunnuntain antia on myös ensimmäinen valmistunut KesäYönHullutusNeule. KYHN. Tajusin olevani melkoinen KYH-luuseri (KYH-L), kun ilmoitin etukäteen tavoitteekseni vain kuusi valmista työtä. Todellisestihan sen tavoitteen pitäisi olla kaksikymmentäkuusi valmista.

Aion joka tapauksessa pitäytyä tuossa kuudessa. Ja tässä se eka. Hellehattu omaan päähän.

hellehattu1.jpg picture by pupupossu

Hellehattu

Lanka: Rowan Purelife Revive. 36% kierrätyssilkki, 36% kierrätyspuuvilla, 28% kierrätysviskoosi. Kulutus 40 g.

Puikot no 4.5.

Ohje: Hepsin Helvi-myssy.

Ihanaa kierrätyslankaa. Ostin samalla kun hain lisää puikkoja KYHiä varten. Piti heti testata. Tykkäsin. Noloa on se, että tämä on sytomyssyn ohje, enkä minä ole saanut vielä ensimmäistäkään sytomyssyä tehtyä.

Hatun koriste jatkaa langan kierrätysteemaa. Nauha on ripustuslenkki jostakin puserosta tai hameesta. Ripustuslenkkejä tuntuu nykyään olevan kaikissa mahdollisissa vaatteissa, kummallisissa paikoissa. Tietty otan ne talteen parempaa käyttöä varten. Koristeen mitali on oman työpaikan kymppivuotismitali. Koska en mitalia missään muussa yhteydessä käytä tai tule käyttämään, laitoin sen tähän. Voisin väittää, että se on kaikkien mitalin saaneiden työkavereiden mitaleista se, joka on eniten käytössä tästä päivästä lähtien.

Tämä hattu on ihan paras kaikista hatuista!

hellehattu2.jpg