Tulipa kalliiksi kaupungilla käynti perjantaina. Syynä ei ollut pussillinen kirppikseltä ostettuja tavaroita, metelöiminen kirjastossa eikä torilta ostetut vihannekset ja marjat. Vaan käynti Marimekossa. Löysin sieltä unelmieni laukun, enkä tälläkään kertaa kyennyt minkäänlaiseen itsehillintään.

Viikonloppu vietettiin mökillä. Muuten oli hyvin perinteinen mökkireissu, paitsi ei grillaaminen jäi väliin. Saunottiin, uitiin, kerättiin kesän ensimmäiset mustikat ja tehtiin niistä piirakka, syötiin kesäkeittoa, levättiin ja laiskoteltiin. Paitsi Toivo. Päivä- ja yöunien lisäksi lepohetket kestivät noin sekunnin verran.

IMG_8432.jpg picture by pupupossu

Käytiin myös Iitin kirkonkylässä hautausmaalla. Minä tuhlasin jäätelökolikot Värikahvilan putiikkiin. Ostin pari itse tehtyä saippuaa ja korun. Kalliita ne eivät olleet, mutta jäätelöt piti ostaa marketista kortilla.

Mukana oli myös iso laatikollinen villaa ja muut huovutustarvikkeet. Käyttämättä jäivät. Samoin mukana ollut neule vietti koko mökkireissunsa pussissa. Toppia virkkasin muutaman rivin, mutta vähiin jäivät käsityöt, vaikka toisin olin suunnitellut.

IMG_8454.jpg picture by pupupossu

IMG_8457.jpg picture by pupupossu