Kiitos taas kivoista kommenteista. Ja onnitteluista myös :)

Eilen käytiin lasten kanssa kylässä ja kivaa oli. Ja kuten melkein aina, kun minä talvella ajan autoa, oli eilenkin ajokeli ihan takataskusta. Mutta pysyyhän ajotaito kympissä kun ajelee vain huonoilla keleillä.

Eilen oli myös sähköt poikki muutaman tunnin ajan. Eka kerta tänä talvena. Oli aika jännää olla kynttilänvalossa, vaikka jouduinkin lähtemään kesken kaiken vesijumppaan. Tuollaisesta on kokemusta jokusen vuoden takaa ja silloinen jumppa oli tosi huono. Paleli, eikä tuntunut miltään. Nyt tuli hiki ja tänään on lihakset jäykkinä eli tehokasta oli. Voin siis mennä myös ensi viikolla.

Tilasin jonkinlaisen tauon jälkeen taas Suuri Käsityö -lehden ja uusi numero tuli tällä viikolla. Jotain kivaa siellä oli ja kaavoja olisi tarkoitus tänään piirrellä.

Yllätyksenä löytyi portailta yhtenä päivänä parit uudet puikot, jotka olivat ilmeiseti kiitokset puikkolainasta. Oli kyllä niin hyvä kiitos, että lainaan puikkoja vastedeskin oikein mielellään. Sain kahdet puikot, joista toiset on kantikkaat. Sellaisia en ole vielä edes kokeillut, joten innokkaasti odotan minkälaiset ovat.