Ihan ei Tyynen ysikuukauden päivitykseen ehtinyt - seuraavana päivänä Tyyne teki ekan pottapissan. En ole kovin aktiivinen ollut tämän kanssa koska en ole jaksanut tai muistanut tai ehtinyt. Muutaman kerran olen yrittänyt Tyyneä laittaa potalle päiväunien jälkeen, mutta se on aiheuttanut vain kiukun. Nyt ei käynyt niin vaan pissa tuli. Nyt jos jaksaisi olla vähän aktiivisempi.

Minkä takia Tyyne pissasi pottaan? Minkä takia Tyyne ei pissannut vaippaan?Minkä takia Tyynestä pitää ottaa kuva kun se on potalla? Minkä takia Tyynen pissasta pitää ottaa kuva? Minkä takia Tyyne ei saa koskea pissaan? Minkä takia Tyyne ei tehnyt nyt kakkaa? Minkä takia Tyyne söi silloin kakkaa? Tapahtuma aiheutti melkoista hämmästystä meissä kaikissa.

tyynenakapottapissa.jpg picture by pupupossu

Viikonloppuna meillä oli kirppismyyntipöytä Lahden torilla. Mies oli siellä enimmän osan päivästä, minä menin lasten kanssa töihin vasta puolen päivän aikoihin. Hyvin meni tavaraa kaupaksi. Useasta suusta tuli lause tosissaanko myyt näin halvalla. Mutta eikö se ole kirpputorin ideakin, että halvalla lähtee. Sillä tavoin ainakin pääsee ylimääräisestä tavarasta eroon.

kirpputorilla.jpg

Eilen sain vesirokkorokotteen. Olin varannut reilusti aikaa apteekkikäyntiä varten siis hain sieltä sen rokotteen, kun ei ikinä tiedä niistä jonoista. Jonoa ei ollut ja aikaa jäi reilusti ennen terveydenhoitajalle menoa. Jouduin poikkeamaan joutessani paikalliseen lankakauppaan. Mukaan tarttui ihan pari kerää Jannea ja Maijaa kun en kehdannut lähteä pois ostamatta mitään.

jannejamaija.jpg

Ja rokote on nyt saatu - ei pitäisi vesirokon tarttua.

Kaksi neuletapaamista olen käynyt tämän kuun puolella. Eilisestä ostin lankaa ja siitä on jo neule aloitettu. Ja koska tänään olen istunut auton kyydissä useita kilometrejä, se on edistynyt reippaasti. Terveisiä Marjutille - mites sun huivi ;D

perlataaustraliajahuivinalku.jpg picture by pupupossu

Lokakuussa on myös tehty tuulikaappiremonttia, askarteluja ja pihajuttuja. Niistä kaikista lisää myöhemmin.