Jos viime viikko oli vähän tylsä flunssan ja äidin sairaalaan joutumisen takia, niin tämä viikko on ainakin alkanut mukavasti ja aurinkoisesti. Äiti siirrettiin tänään terveyskeskukseen, joka on meiltä kävelymatkan päässä. Kiva, että on nyt lähellä.

Maanantaina oli Korian neuletapaaminen ja mukavaahan siellä oli. Minä en ostanut lankoja, joten lankojen ostolakko on pitänyt jo jotain viikon verran! Vaan olihan se pussilankavalikoimakin siellä tällä kertaa niin huono, ettei mitään himoa ostoon tullut edes. Mutta jos sitä ruskea-vaalea-beige -pätkävärjättyä Nallea olisi ollut hyllyssä, olisin sortunut ostoon. Mutta kun ei ollut. Ja juuri sitä väriä tarvitsisin ja haluaisin. Vaan tuo väri ei taida enää olla tuotannossakaan. On mulla itsellä sitä vielä jäljellä pieni nöttönen, mutta ei se taida riittää siihen mihin sitä tarvitsen. Pitää kai keksiä jotain muuta.

Tiistaina oli perhekerho, jossa ollaan nyt käyty olisiko neljä kertaa. Ja tykkään kovasti monestakin syystä: näkee muita äitejä, Toivo näkee muita pieniä, saa kahvia ja sämpylää + saa tosi hyvän ja pitkän vaunulenkin. Tosin Toivo veti siellä eilen pahasti herneet nenään, kun ei saanut leikkiä vanhalla puhelimella, koska se oli varattu. Ja juuri kun yksi ohjaajatäti oli kehunut poikaa kiltiksi ja hymyileväksi. Mutta kyllähän ne kiltitkin lapset joskus jostain suuttuvat.

IMG_4385.jpg picture by pupupossu

Tänään käytiin Toivon kanssa kaupungilla hengailemassa. Toivo nukkui matkat tyytyväisenä liinassa. Mentiin siis bussilla. Ostettiin valokuvakiinnikkeitä ja tehtiin pieni kirpparikierros. Kirpparilta ei nyt mitään ihmeitä löytynyt, mutta sentään yksi ihana kangas. Taitaa olla vanha pussilakana. Mutta ei ole hapero yhtään eli on ihan käyttökelpoinen.

Kukkakangas.jpg picture by pupupossu

Neulonutkin olen: myssy on valmis ja pesuhuoneessa kuivumassa, sukka valmistuu ehkä tänään tai viimeistään huomenna. Ommellakin pitäisi: kantotakki, Toivolle takki ja haalari sekä kummitytölle synttärilahja. Kaikki nuo ovat ompelun kiireellisyysluokassa yksi, mutta kaavojakaan ei ole vielä piirretty. Ehkäpä pääsen vielä tällä viikolla kaavojen piirtämisen alkuun.