Mentiin perjantaina melko aikaisin mökille kun sinne tuli nuohooja. Muuten mökkeily oli melko normisettiä. Grillausta, terassilla syöntiä, uimista jopa minä ja kaksi kertaa, heinän niittoa vedestä, soutamista, löhöilyä, lukemisen yrittämistä, riehumista.

Mustikoita löytyi jo. ÄITIIIII! Tule katsomaan. Täällä on MUSTIKKA! Sanomattakin on selvää, että innokkaimmat mustikanpoimijat olivat perheen pienimmät. Me isotkin saatiin sentään vajaa kupillinen kasaan.

Minun tärkein ja ainoa suunnitelma mökkireissulle oli kunnon jalkahoito. Kylpyvesi oli ihana ja jalat pehmeät sen jälkeen, mutta koska raspit ja rasvat unohtuivat kotiin, oli hoito ihan vajaa.

Kuumaa vettä, koivun lehtiä, sitruuna, merisuolaa, jasmikkeen kukkia ja mökin laatikosta löytynyttä vuosikertabodylotionia (jonka tilalle voisi laittaa vaikka ruokaöljyä). 45 minuutin kylvetyksen jälkeen seassa oli myös käpyjä, hiekkaa, heinää, paljon muitakin erilaisia kukkia ja pikkuauto.

Kotiin ajeltiin tänään mökkipaikkakunnan kirpputorin kautta. Josta mukaan tarttui pikkurahalla kahvikuppi ja vino pino erilaisia kukkalautasia.

Mökille on kyllä vielä tänä kesänä päästävä. Mielellään useammin kuin kerran.