Talvi siis tuli. Ja lunta tulee tänään kuulemma lisää. Aika ihanaa kun on nyt niin valoisaa.

IMG_8656.jpg picture by pupupossu

Vaikka ulkona on kivaa nyt niin olen silti ollut sisällä(kin) ja vaihteeksi siivonnut. Nyt on ilmeisesti taas joku pesänrakennusvaihe menossa. Siltä tuntuu. Vaatekaapit kävin läpi ja neljä kassillista sain vaatteita kierrätykseen. Ja osa kankaaksi uusiokäyttöön itselle. Mutta nyt kelpaa kun on vaatteet taas ojennuksessa.

IMG_8666.jpg picture by pupupossu

IMG_8667.jpg picture by pupupossu

Samalla sitten siivoilin muutenkin makuuhuonetta. Ja talletin aarrearkkuun ne muutamat mammavaatteet mitä tuli hankittua. Niistä kun en raaski luopua. Jos niille vaikka on vielä joskus käyttöä. Ja jos ei niin niitä voi sitten vain katsella ja muistella. Ja nyyhkiä.

IMG_8664.jpg picture by pupupossu

Tänään löytyi sähköpostista Salainen neuleystävä -ringin parin tiedot ja minunkin salainen ystävä on jo ottanut yhteyttä :O) Jännää! Toinen massatapahtuma mihin olen myös itseni ilmoittanut on Lankahamsterit. Minun tavoite on tänä vuonna sama kuin viime vuonna. Eli en osta helmikuussa lankaa. Mutta mitään neulomisennätyksiä ei ole tarkoitus tehdä. Enkä siihen kyllä pystyisikään. Viime vuonna taisin tosin ylittää itseni oikein kunnolla. Langankulutus oli silloin jotain kilokolmesataa-luokkaa. Tänä vuonna en varmasti samaan yllä, mutta pääasia onkin se, ettei tulisi sitä lankaa ostettua. Eli neulomista on tiedossa lähitulevaisuudessakin.

IMG_8626.jpg picture by pupupossu