Jälleen näitä onnistuineita otsikoita. Pitäisi tiheämmin päivittää, niin saisi järkevämpiä kokonaisuuksia. Mutta aina ei muista. Ja kun ei pitkään aikaan päivitä, ei muista sitäkään mitä viime aikoina on tapahtunut. Ainakin oon käynyt neuletapaamisessa ja lasten serkut vietti meillä toivottavasti kivan päivän. Meillä ainakin oli kivaa. Tyynenpäiväkahvilla kävi ystäviä - minun ja lasten -  ja taas oli meno kovaa. Ja kivaa. On kierretty rautakaupoissa ja ikkunakaupoissa. Hankin yhdestä tuolista reippaan alennuksen Tyynen avulla. Oon ostanut tuolin lisäksi lattiavalaisimen, muumimukin ja palovaroittimen. Valaisimesta myöhemmin. Muki ja palovaroitin taisivat tulla postissa jo viime viikolla. Ekat kahvit mukista on juotu, mutta varoitin on vielä asentamatta.

Esko alkoi taas pissimään lattialle ja ikäviä yllätyksiä löytyi kuutena päivänä peräkkäin, kunnes ne yhtäkkiä loppuivat. Ja toivottavasti pysyvät poissa. Mikähän sen kissan nyt tällä kertaa hermostutti? Ehkä kovin runsas ulkoilu ja ulkona kaikki hajut ja tapahtumat olivat aluksi niin jännittäviä, ettei se pisu aina osunut hiekka-astiaan? Leikkaukseen yritän ensi viikolla varata aikaa, kunhan eläinlääkäri palailee lomiltaan. Jospa se olisi sitten loppu näille ongelmille. Toisaalta nyt ollaan oltu jo neljä päivää ilman lattiayllätyksiä, joten voihan se loppua näin itsekseenkin. Ainakin joksikin aikaa.

Tänään käytiin lasten mummujen ja pappojen haudoilla viemässä kukkia ja siistimässä. Tyyne söi kummankin hautausmaan kaikki mustikat ja Toivo pissasi toisen mummon haudalle. Minä ajoin kiellettyyn ajosuuntaan mennessä ja kesken olevien sähköasennuksen päältä pois tultaessa. Oli kiva reissu.

Huomenna lapset menevät hoitoon. Siitä onkin kulunut jo kaksi kuukautta kun ne olivat kahdestaan kylässä ilman äitiä ja isää, kuten Toivo asian sanoo. Vielä en tiedä mitä tekisin. Menisinkö ostoksille? No en, koska Tyynen kanssa saan tavaroista alennusta. Siivoanko? No varmasti en. Katsoisinko väkivaltafilmin? No en tiedä, ehkä jos sataa. Neulonko? Ehkä. Sukka olisi kesken, mutta en tiedä. Voisin maalata Toivon yöpöydän ja oman työpöydän, voisin laittaa kuistille kanervat ja valot, voisin kuitenkin siivota ainakin muutamia lasten kesäleluja varastoon, kun sitä ei voi tehdä niiden nähdessä ja voisin käydä taimikaupassa. Ehkä teen sellaista. Huomenna sen sitten tiedän.