Sain viime viikolla tuvan tapetoitua. Kolme päivää siihen meni ja minusta se oli aika vähän. Kaksi vuotta sitten ostetut tapetit näyttivät omaan silmään vieläkin tosi kivoilta ja nyt tupaa voisi alkaa kutsumaan vaikka saliksi - sen verran hieno siitä tuli. Tapetti on jotain Terran halppista, ei mitään merkkitapettia eikä sitä todellakaan pääse pongaamaan yhdestäkään sisustuslehdestä tai ohjelmasta, mutta tykkään siitä silti kovasti. Tai ehkä just sen takia.

12 vuotta vanha pahvinen tapetointipöytä alkaa vedellä viimeisiä ja kursin sen kasaan teipin avulla, mutta hyvin tuo silti vielä kesti. Ja toivottavasti kestää vielä seuraavatkin kerrat. Neljä huonetta on jäljellä, tosin kolmesta niistä puuttuu vielä osa seinistä. Ja jokusen vuoden päästä ehkä vielä minun oma huoneeni myös saa uuden tapeti. Sitten seuraavalle kierroksella hankin uuden pahvipöydän.

Tuvan seinien päällystämisen aikoihin on myös ilmestynyt autotallin valmiisiin seiniin valkoinen maali. Voi että se on nyt valoisan näköinen. Samoin on talon ulkopinta saanut uutta kuorrutetta. Viikonlopun aikana valmistui julkisivun ulkoverhous. Ulkopuolelta on vielä kaksi sivua vuoraamatta, mutta eiköhän nekin valmistu vielä tämän vuoden puolella.

Noita pintoja kun valmistuu, tulee heti paljon valmiimman näköistä, vaikka vielä kaikenlaista pikkujuttua puuttuukin. Toivo sai naapurista synttärilahjaksi työkalupakin. Ajateltiin, että se on vihje edelleen kesken olevasta laajennuksesta :D

10833408603_f6f0f8b06e.jpg

10833408623_b1e835c402.jpg

10833408653_ef65f23b41.jpg