Nyt on piha aivan myllätty ympäri talon. Olen miettinyt, että kuinka kauan kestää henkisesti toipua istutusten häviämisestä. Takaisinhan ne siihen laitetaan missä olivatkin, mutta aika suuri työ siinä on. Sitten joskus.

IMG_7891.jpg picture by pupupossu

Kaiken keskellä on suuren huomion saanut tämä

IMG_7900.jpg picture by pupupossu

Jokaisen huoneen ikkunan alle on siirretty tuoli, että joku voi katsella aina oikeaan suuntaan. Toki pihallakin seuraamme kauhan työskentelyä, mutta enimmäkseen kuitenkin ikkunasta käsin.

Ja jottei aivan stressaannuttaisi kaiken jännittävän katselemisesta, oltiin maanantaina osa päivästä Lahdessa. Torilta ostettiin kasvihuoneen täytettä ja juotiin kahvit. Asioitiin myös lankakaupassa pitkästä aikaa. Taisivat olla ensimmäiset lankaostokset sitten Tapion kaupan reissun. Kesäkassitarve iski ja omasta varastosta ei puuvillaa löydy kuin mustana. Ja musta kesäkassi on jo. Ihan puuvillaa ei ole kaikki, mutta tarviihan sitä muutakin tehdä kuin vain kassi. Ostoskoriin eksyi lankoja merkiltään Noro Silk Garden Sock Yarn, Blend Bamboo ja Bombay.

langat.jpg picture by pupupossu

Eilen puolestaan kävin Toivon ja ystäväni Niinan sekä tyttärensä Saaran kanssa siivoamassa mökkiä. Sinne kun on tarkoitus mennä juhannuksena ja paikat ovat vielä viime kesäisen kattoremontin jäljiltä. Saatiin yllättävän nopeasti tupa siivottua. Saunan siivoamisen hoitakoot muut juhannuksen viettäjät. Kuten myös puuceen tyhjennyksen.

Vaikka piha on nyt kuin hyvin pahan myrskyn jäljiltä, olen silti aika innoissani. Päästään eroon muutamista talon alkuperäisitä istutuksista ja samalla toista puolta pihaa muotoillaan eri tavalla. Saadaan uusi muuri ja kauha kauhoi myös nurmikkoa pois ei toivotusta paikasta. Eikä aivan kaikki vanhat saviset salaojaputketkaan ole hajonneet kauhan alle, vaan osa on noussut ylös ehjinä. Näille keksin kyllä jotain käyttöä.

IMG_7892.jpg picture by pupupossu