En saanut eilen kaavoja järjesteltyä - en päässyt siinä edes alkuun. Niin se ilta vain meni. Enkä ole tänäänkään tehnyt niille vielä mitään. Muuten kyllä melkein koko päivä meni siivotessa. Pölyjä pyyhin, järjestelin tavaroita, tyhjentelin keittiön kaappeja ja siivosin lankakerät yhteen kasaan - siihen tuli oikein käsky eilen.

Nyt kun on monta neulesuunnitelmaa niin on oltava paljon lankojakin ja eihän ne samassa kasassa voi olla, etteivät sekoitu. Netistä löytyi tänään kiva laukun ohje, mutta mulla ei ole siihen sopivia lankoja, joten jää vielä aloittamatta kun lankaa ei saa helmikuussa ostaa.

Vaikka oli siivous- ja sisustuspäivä ei tämä mitenkään tylsä päivä ollut vaan aivan päinvastoin: posti toi mukanaan kivaa eli arpajaispalkinnon Risulinnun blogista :O)

Palkintona oli kaunis kaarnamassasta tehty sydän, kortti ja Da Capo. Suklaata en päässyt vielä syömään, mies on sen minulta piilottanut ja herkku odottaa maaliskuuta. Nyt on siis jotain mitä odottaa :O) Mutta iso kiitos palkinnosta Sinulle Risulintu :O) Oli oikein ihana palkinto ja tuli vaan mieleen, että olitko käynyt meillä kurkkimassa kun tuo sydän oli juuri kuin meidän kotiin tehty!

Arpajaispalkinto.jpg

Sydämelle löytyi heti paikkakin. Tilasin muutama viikko sitten isomman pöytälampun meidän ruokapöydälle kun vanha valaisi vähän huonosti. Uusi lamppu näytti jotenkin orvolta ja viimeksi tänä aamuna mietin, että siihen pitää hankkia jonkinlainen tupsu (ruskea) tai huovuttaa sydän. Ja tämä kaarnamassasydän oli siihen kuin tehty!!! En oikein vieläkään meinaa uskoa tätä upeaa yhteensattumaa todeksi :O)

Lamppujakaksikannua.jpg

Posti toi myös pari päivää sitten iloisen yllätyksen kortin muodossa. Kiitos Palaga! Se oli todellinen ylläri ja lämmitti mieltä :)

Sitten myös minä itse yllätin itseni tänään tekemällä pienen kävelylenkin. Voisin sanoa, että tänään oli ensimmäinen päivä kun jalkaa ei ole kovin paljon koskenut ja vaikka olin ollut koko aamupäivän jaloillani niin silti uskalsin lähteä kävelylle. Matkaa tuli noin kaksi kilometriä. Nyt tietty nilkka on vähän kipeä ja on se turvoksissakin, mutta muuten on tosi hyvä olo ja vähän tuntuu myös siltä, että huomenna jalka voisi kestää uuden lenkin. Toivon ainakin niin.

Ja koska tuli liikuttua pystyi hyvällä omallatunnolla syömään isän synttäreistä jääneitä pipareita kun tänään käytiin äidillä ja isällä ystävänpäiväkahvilla. Me oltiin ensimmäiset 'rääppiäisvieraat' :O) Eikä sinne enää montaa piparia meidän jäljiltä jäänyt.

Nyt pitää alkaa miettimään huomista kauppalistaa. Mies imuroi ja antoi mulle tuollaisen tehtävän. Ehkä saan edes sen tehtyä.

Ystävänpäivähalaukset ja rutistukset kaikille lukijoille eli ystäville ystävänpäivän iltana XX

IMG_3254.jpg