Nyt olen koko aamun jostain melkein seiskasta asti pelannut tämän sivupohjan kanssa ja tässä olisi nyt uusi ilme tähän blogiin. Pohja on Puvustamosta, kuva oma. Tuolla oli hyvät ohjeet oman kuvan laittamiselle ja helppoahan se oikeasti näyttää olevan. Kuvien lataaminen ja kokeilut vaan kestävät ja se on hermoja repivän hidasta. Ja veihän se sopivan pohjan etsiminenkin aikaa ihan kivasti. Illalla jo aloitin, unissa jatkoin ja aamulla löysin.

Kuvaan nyt en ole ihan tyytyväinen, mutta olkoot nyt toistaiseksi näin. Sitähän voi helposti vaihtaa. Kunhan saa vaan kuvausrauhan. Kenties seuraava bannerikuva esittää nukkuvaa lasta ;)

Marjut antoi tunnustuksen ja haasteen samalla. Tässä tämä lyhyesti.

uus_haaste.jpg picture by pupupossu

 

Säännöt

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti

Kuulo. Nyt kuuluu koko ajan äiti äiti äiti äiti. Ja hyvin kuuluukin. Onneksi välillä kuuluu myös isi isi isi. Tykkään hiljaisuudesta. Mutta meteliin näköjään tottuu. Ääntä pitävien lelujen ja lasten metelille olen tullut immuuniksi.

Tunto. Kun oli kolme sormea pitkään pois pelistä eli tunnottomia tämä aisti korostui. Kivun tunteminen, kipukynnys on minulla korkea.

Näkö. On kaikkein tärkeintä. Minulla on hyvä näkö. Myös ulkonäkö :D

Tasapaino. Pystyssä  pysyminen on myös aika kiva juttu.

Kuudes aisti. Sitähän voisi käydä huonosti, jos ei ole kuudetta aistia varoittamassa vaaroista.

En jaksa jakaa tätä. Olen nyt ollut niin kauan netissä, että suljen koneen. Ja sitten juon kahvit. Ja syön pullat. Seuraava korjattava asia on sähköposti. Se ei ole moneen päivään avautunut. Eli jos olette sinne jotain viestiä laittaneet, niin en pääse lukemaan. Valitettavasti.