Tämä on kyllä jo ihan liikaa. Tellu-Tellervo myönsi minulle seuraavan kunniamerkin.

818874.jpg

Kiitos :O) Tavasin sitä Tellun tekstiä moneen kertaan ja tuli sellainen vetelä olo. Sellainen jännittynyt. Ja iloinen. Että onko tämä nyt totta. Vitsit. Kiitos vielä kerran :O)

Mutta kenelle myöntäisin tämän. Kun olisi aika monta, jolle voisin laittaa. Tosi monta. Taidan siis taas valita vain yhden jollakin hassulla perusteella. Tähän sopisi hyvin se peruste, että kenen kautta löysin blogit ja kenen blogia aloit seuraamaan ekana ja innostuin ja inspiroiduin kauniista asioista, mutta kun se on Tellu itse ;O) Siis annan tunnustuksen sille kenen tiedän innostuneen minun blogista oman blogin pitämiseen eli Mimosalle.

Innostusta ja inspiraatiota on tälläkin hetkellä ajatukset täynnä. Ja muistikirja. Mutta onpa kesä vierähtänyt melkein käsitöitä tekemättä. Eilen ompelin pöytäliinan päärmeet. Melkoinen saavutus sekin. Kyllä loman alkaessa ja syksyn saapuessa taas jotain saan varmaan aikaakin. Se on kamalaa kun olisi intoa, ideoita, tarvikkeita ja vähän taitoakin tehdä, mutta ei aikaa. Vaan niinhän se on, että itse sitä määrittää mihin aikansa käyttää. Tänä kesänä se aika on mennyt isän sairastumisen ja pois lähdön asioihin, omien häiden miettimiseen (tosi huolella on mietitty ja kiire tulee taas), raskaus on väsyttänyt ja vienyt voimia, äidistäkin on tullut huolehdittua enemmän ja keittiöremontti siivoamisineen, järjstelyineen ja tavaramäärineen on vienyt tuhottomasti aikaa. Ja tulee vielä viemään. Hyvä kun saadaan koti edes jonkinlaiseen kuntoon ennen ensi viikonlopun vierasryntäystä. Tänään täytyy laatia jonkinlainen aikataulu leipomisille ja loppusiivouksille. Ja muistettava aikataulussa lepotauot. Olisi kai näitä kaikkia asioita helpottanut se, että olisi ollut jossakin välissä kesäloma.

Viikonloppu meni vähän pipariksi huonon olon ja väsymyksen vuoksi. Lähinnä lauantai. Taisin ottaa kahdet päiväunetkin koska en jaksanut oikein mitään. Viime päivien helteet on olleet ihan liikaa. Sunnuntaina onneksi satoi koko päivän ja olo oli heti ihan toinen. Kumpanakin päivänä kävi vieraita. Lauantaina saatiin apua uuden pakastimen sisälle siirtämiseen ja sunnuntain vieraat veivät vanhan jääkaappipakastimen mukanaan :D