Niin se flunssa palasi meille takaisin. Jos nyt kunnolla ehti poissa ollakaan. Harmittaa hiukan, kun jouduin perumaan suunnitelmia. Ja tietysti harmittaa pienen nuhanenän takia. Hyvääkin tässä oli jotain. Sain itselleni pakollista tarpeellista jalan lepuutusta kun olin kotona. Tosin jo kahdessa päivässä jalan lepuutus alkoi kyllästyttää ja tuli pakottava tarve tehdä muutakin kuin istuskella.

Aloitin syyssiivousurakan. Wc oli ensimmäinen kohde. Vessa siksi kun se on kovin pieni ja siellä ei ole ikkunaa pestävänä. Nyt jäi kova into käydä läpi muitakin huoneita. Enemmän kyllä kiinnostaisi se tavaroiden järjestely, verhojen vaihto ja sellainen kuin pölyjen pyyhkiminen ja ikkunoiden pesu.

Nyt on vessan kaappi siivottu, vanhentuneet purkit ja purnukat heitetty pois kaapista ja lääkekaapista. Ja vähän vaihdettu sisustusta.

Laitoin miehen isän aikanaan saamia palkintopystejä lääkekaapin päälle. Oma urheilijaura kun on tuottanut vain neljä hiihtolusikkaa joskus 30 vuotta sitten. On mulla yksi ensimmäinen palkinto hiihdosta - olin siinä sarjassa ainoa osallistuja.

vessan.jpg picture by pupupossu

Vessan paneeli on tummunut ja samalla sen päälle laitettu Osmo Colorin valkoinen vaha jäänyt melkein näkymättömiin. Paneelien uudelleen vahaaminen peittävällä valkoisella vahalla on tarkoitus tehdä tulevana talvena.

Meillä mahtuu tarvittava purkkimäärä ynnä muu tarvike pieneen seinäkaappiin. Jos tuleva lapsi on tyttö, on varmaan aiheellista hankkia lisää säilytystilaa kymmenen vuoden päästä.

vessankaappi.jpg picture by pupupossu

Saippuateline on ostettu noin 20 vuotta sitten kirpputorilta.  Se oli vanha jo silloin. Vaikka on posliinia niin vain pari pientä säröä olen siihen saanut tehtyä. Lisää säröjä saattaa olla luvassa tai sitten laitan tuon muutamaksi vuodeksi hyllyn päälle.

vessansaippuateline.jpg picture by pupupossu

Varattu/vapaa -kyltti ei ole roikkunut ovessa Toivon syntymän jälkeen. Rautakyltti kun aiheuttaa melkoisen lommon puulattiaan tippuessaan. Ja siihen niitä lommoja saa niin helposti jopa muoviastioilla.

vessanledigt.jpg picture by pupupossu

Vessanpönttöä en kuvannut. Se on sellainen tavallinen valkoinen. Potta on musta. Haluaisin myös mustan pöntön kannen. Ehkä toivon tätäkin joulupukilta.

***

Mies teki eilen vadelmapiirakkaa. Nam.

IMG_9841.jpg picture by pupupossu