Tyyne kiittää onnitteluista. Tänään on virallinen syntymäpäivä. Sen kunniaksi tein piimäpannukakkua ja laitoin lehteen onnittelut. Tyynepäivitys on tulossa kunhan ensin käydään neuvolassa näytillä. Että saadaan ne kriittiset mitat. Yksi onnittelija käväisi tänään, mutta päivänsankari oli kauneusunillaan.

Viikonlopun aikana innostuin parin viikon joulutauon jälleen neulomaan. Säärystimiä aloitin, vaikka kuvittelin tammikuussa tekeväni pois joitain keskeneräisiä. Ehkä niitä sitten ensi vuoden tammikuussa.

Nukkekodin remontti alkoi myös. Ensin teen kaksi ylintä kerrosta. Hiukan on puutetta oikeanlaisista tarvikkeista, mutta eilisiltainen vierailu nettiputiikissa tuo remonttimateriaalia postilaatikkoon tällä viikolla. Alimman kerroksen annoin Toivolle leikkeihin. Sekä muutaman huonekalun ja nukkeja. Mieleisiä ovat olleet. Vaikka onkin aika karmivaa kun alastomat nuket istuvat kahvilla sammakon kanssa.

Viime vuonna en muistaakseni osallistunut minkäälaisiin vaihtoihin tai salaisiin ystäviin. Nyt löytyi hauskalta vaikuttava Taikapallo-vaihto, johon ilmoittauduin mukaan.

Ja vuoden ensimmäinen käsityö. Tämän päivän lumiukkokelissä valmistunut lumiukko. Oikeastaan tein niitä kaksi, mutta toisen tein Toivolle hajoitettavaksi.