Mies oli työkomennuksella yön yli alkuviikolla ja yhtenä päivänä ystävä kävi teellä, Tyyneä käytettiin lääkärissä ja Lahdessa käytiin ostamassa uusi paistinpannu. Tilasin Tyynen yksivuotiskuvat ja kävin apteekissa hakemassa särkylääkettä. Huomenna synttäreille. Siinä viikon menot. Kaikenlaista pientä kivaa on sen lisäksi tapahtunut.

Taikapallo saapui :) Se oli tosi kiva, en malttanut, vaan käärin auki heti. Kaikenlaista pientä kivaa löytyi ja kaikesta tykkäsin. Lanka oli Novitan Luxus Wind - aavistelinkin langan sisältävän silkkiä sitä kääriessäni. Eniten pidin lusikoista. Kiitos Lellu kivasta pallosta.

Toivo toi minulle pihalta kukkia.

Tein miehelle silmälasikotelon. Vanha huovutettu seinävaate koristeltu neulahuovuttamalla. Reunoilla pykäpistoja. Ei kovin kaunis, mutta tuli tarpeeseen - sitä on pyydetty jo vuoden verran.

Perhekerhon retki palolaitokselle. Se istui takapenkillä, etupenkillä ja kuskin penkillä. Paloauton tavaratilassa on moottorisahoja, lapioita ja TALIKKO. Oli kova juttu.

Ompelin serkun vanhaan säkkituoliin uuden päällisen. Kangas Eurokankaasta. Päällisen pujottaminen oli sen verran hankalaa, että mies sai tehdä sen. Eikä hankaluus johtunut pelkästään siitä, että aukko, mistä pujotettiin oli pieni.

Totesin, että nukkekodin uudistaminen ei ole minun juttu. Kyllä ne tapetit, lattiat ja verhot suunnilleen kohdalleen on mennyt, mutta keltaista kontaktiliimaa näkyy kaikkialla. Ruma siitä tulee, mutta ei se leikkiessä haittaa.

Pihamökin, kasvihuoneen ja vajan katolta on pudotettu lumet. Ettei ainakaan se monta vuotta kesken ollut pihamökki hajoa ennen kuin valmistuu.

Olen neulonut villatakkia ja virkannut kesäkassia. Ainakin nämä valmistuvat varmasti lankahamsterikuukauden aikana.

Aurinko paistaa jo niin korkealta, että se paistaa ihan vähän aikaa meillekin sisälle.

Joskus Ikeasta ostettu Moppe-hyllykkö uudistui. Ennen se oli lakattu ruskeaksi. Nyt se on maalattu valkoiseksi ja laatikot on tapetoitu rautakaupasta otetulla tapetin näytepalalla. Uudistuksen kunniaksi hyllykön päällä olevassa keskeneräisten virkkausten astiassa joutui myös ruskea kesäkassin alku purkuun ja uusi valkoinen kassi on aloitettu. Hyllykkö on myös toiminut Eemeli-kissan raapimispuuna, joten lopullinen ulkonäkö muuttuu vielä. Kirjoitin sisällylaput vetimiin ja vääränkokoiset tuli ja huonolla fontilla. Ne täytyy vielä uusia. Muuten tykkään ja paljon.