Blogivalitusosuus heti alkuun: Kategoria-osuus on edelleen vajaa enkä pääse tai osaa sitä muokata. Kommentit ei näy blogissa, kojelaudalla onneksi sentään. Ja kadonnut sivulaatikko on edelleen kateissa.

Sairastin sitten ihan kunnon flunssan viikonloppuna pitkästä aikaa. Nopeastihan se ohi meni onneksi ja enää on rippeet eli nuha ja vähän yskää jäljellä. Naapurissa käväisin Me&I-kutsuilla ja tulipa tehtyä oikein tilauskin. Niin kalliita lastenvaatteita en ole vähään aikaan ostanutkaan, mutta voihan sitä edes kerran vuodessa repäistä.

Tänään kiertelin töiden jälkeen kirpputoreilla. Muutama vaate löytyi sekä keittiöpyyhe. Vuoden ensimmäisen lankakerän ostin myös. Novitan bambua kun on nyt iso tiskirättivaihde päällä. Siis niin iso, että kaksi olen tehnyt. Ehkä nyt valmistuu kolmaskin.

Ja työt sitten loppuvat ennen kuin ovat edes kunnolla ehtineet alkaa. Johtaja ilmoitti irtisanovansa minut ja se tapahtuu ensi viikolla. Eipä tuo nyt mitenkään suurena yllätyksenä tullut, pettynyt olen lähinnä siihen, että oma esimies puhui ihan muuta, varsinkin kun hänen suunnaltaan se esitys irtisanomisesta on pakostikin lähtenyt. Ja pettynyt olen myös siihen, että itse jaksan aina uskoa ihmisistä hyvää ja uskon aina kaiken mitä minulle sanotaan ja viimeiseen asti ajattelen lopputuloksen olevan hyvä ja kiva ja positiivinen. Samaa ajattelutapaa taidan silti tästäkin eteenpäin jatkaa. Työmotivaatiot eivät ole nyt ihan huipussa ja tuskin ne tästä muutenkaan kohoavat, mutta pakkohan siellä on käydä. Onneksi nyt on muutama päivä vapaata ja kaikenlaista pientä kivaa tiedossa. Kuten iltapalaksi rommilla kostutettua Runebergin kakkua.

8451196430_4cd38bde0c.jpg

8451196354_5b274e72f2.jpg