Juhlat on juhlittu ja meidän häät on nyt virallisesti vietetty loppuun :O) Oli tosi kivat kemut, mutta aika poikki olen ollut tänään. Sen verran aamulla olimme reippaita, että siivosimme paikat ja veimme mökille sieltä lainassa olleet pöydät ja tuolit. Työkaveri Jone kävi vaimonsa kanssa kahvilla, mutta muuten ollaan vaan lepäilty tänään. Ja se on ollut mukavaa.

Perjantaina pidin lomapäivän ihan sitä varten, että ehdin leipoa ja valmistella muuta purtavaa. Ystäväni Niina tuli tyttärensä Saaran kanssa iltapäivällä auttamaan ja mies sitten kun töistä pääsi. Valmistelut sujuivat hyvin siihen asti kun piti täyttää kakkua. Täytteeseen varatut vadelmat olivat homeessa ja se huomattiin täyttämisen alkaessa. Ja kello oli silloin puoli 11 illalla. Mies lähti ostamaan tilalle vadelmahilloa. Onneksi nykyään löytyy noita myöhään auki olevia kauppoja. Ja vielä aika läheltä.

Koska kaikki valmistelut jäivät viime tippaan ja muutenkin oli vähän kiire juhlien puuhailujen kanssa niin tietysti unohtui ottaa kuvat tarjoiluista. Se jäi pikkuisen harmittamaan. Tarjoilut olivat kuitenkin ilmeisen syötäviä, kun ei pöytä ihan koskemattomana säilynyt. Ainakin perunasalaatin ohjeen lupasin laittaa neljälle sähköpostilla ja tänäänkin vielä yksi vieraista soitti ja kysyi sitä. Olin kyllä varannut tarjottavaa ihan liikaa ja nyt sitä saa syödä monta päivää. Mutta pahempaa olisi se, että loppuisi kesken.

Koristeeksi tarkoitetut kukkakimput olin kerännyt omalta pihalta. Kimppuun laitoin helminukkajäkkärää, valkoista punahattua, viiruhelpiä, nuppuista komeamaksaruohoa, tillin kukintoja, syyshortensiaa ja jaloangervon lehtiä. Tuli hauskoja vihreä-valkoisia kimppuja. Samoja värejä kuin keväisessä hääkimpussakin oli.

IMG_6566.jpg picture by pupupossu

Lahjoja saimme yllättävän paljon. Tietysti kaikki toivat jotain, mutta silti sitä vain jaksoi ihmetellä. Tuli muutama kattila (niitä toivottiin, koska kaikki vanhat kattilat joutuivat kirpputorille kun ne eivät enää sovellu meidän uudelle liedelle), valkoista Teema-astiastoa - sitä myös toivottiin, kuppeja, purkkeja ja muita keittiötarvikkeita. Yksi itse tehty lahjakin löytyi lahjapöydältä. Risuvene. Tosi kiva.

IMG_6571.jpg picture by pupupossu

Hauska lahja oli myös Juban sarjakuvakirja. Olen siis sian morsian :D

IMG_6572.jpg picture by pupupossu

Rahaakin tuli hiukan. Näitä rahoja ei nyt tällä kertaa laiteta matkakassaan, vaan ostetaan pari tarpeellista keittiötarviketta: tehosekoitin ja leivänpaahdin. Ja jos jää vielä jotain tähteelle niin sitten lisää valkoista Teemaa.

Mutta tosiaan juhlat onnistuivat hyvin. Tarjoilu pelasi. Ja siitä suuri kiitos Nooralle. Voi olla, että sekin vähä mitä ehti vieraiden kanssa jutella olisi jäänyt väliin, jos olisi itse joutunut sitä kahvia keittämään. Sää oli myös aurinkoinen ja kaunis. Samoin morsian ;O) Eikö näin kuulu sanoa?

IMG_6531.jpg picture by pupupossu