Lauantain 50-vuotispippalot menivät mukavasti. Paitsi. Meillä oli kyydissä miehen kaksi iäkästä sukulaista. Me kuviteltiin, että ne ei jaksa olla myöhään ja päästään lähtemään ajoissa kotiin. Sukulaisten tanssijalkaa vipatti kovasti ja me haukoteltiin pöydässä. Mutta ei me sentään ihan viimeisten joukossa kotiin lähdetty. Joka tapauksessa. Ihanaa kun joku viitsii järjestää juhlat, ruoat, juomat, tanssit ja kaikki.

Sunnuntaina sitten vaihteeksi siivosin. Omia levällään olleita tavaroita järjestelin. Ja pesin yhden ikkunan. Myös yhden pienen ja nopean ompelutyön sain aikaiseksi. Tämäkin on ollut pitkään tehtävälistalla, mutta tietty potku näköjään tarvittiin.

Kaikki pitää säästää. Tämä oli etenkin miehen vanhempien motto. Miehen äiti sanoi aina, että tavara ei ole mörköä. Me perittiin siis viime kesänä kamalan iso kasa muovipusseja. No, säästetäänhän me omatkin pussit aina, mutta niitä ei kovin paljon kasaannu kun kaupassa on aina mukana ostoskassit. Ja muutenkin sanon usein ei pussille. Mutta kun tuo perintö tuli, ei antanut oma luonto heittää niitä jätteeksi vaan käyttöön meille. Siis päivän käsityö oli muovipussipussi.

Tein tämän perintötyynyliinasta (onhan kaikki sisällä olevat pussitkin perinnöksi saatuja) ja pienestä lakanan palasta. Koko luokkaa jätti. Mutta tuonne mahtui kaikki alakerrassa olleet pussit. Yläkerran pussit on tungettu vanhaan voikirnuun.

Siivoamisen lisäksi käveltiin reilu lenkki auringonpaisteessa. Ja nilkka se ei tullut kävelystä kipeäksi :O)

Maanantai lyhyesti. Nukuin. Niin ja sain Millamin ihanat ATC-kortit. Ne on tänään skannattavana joten kuvat ja höpinät niistä huomenna!

***

Lisäsin blogiin yhden uuden sivun. Nimeltänsä Mennään naimisiin. Siitä sitten voikin jo päätellä. Eli meillä on häät tiedossa. Ja jotta en rasittaisi tässä blogissa kaikkia häähöpinöillä yritän pitää asiat ja päivitykset pääosin tuolla sivulla. Paitsi sitten tietty itse hääpäivän. Sitten tulee päivitystä sivukaupalla :O)

***

Niin ja vielä tämä. Kuukausi vaihtui ja painonpudotusraportti pitää antaa. Siitä ei mitään kerrottavaa. Paino pysynyt tismalleen samana. Höh. Vaan eipähän ole noussut ja se on hyvä se :O)