Viime viikko oli kovin täynnä ohjelmaa. Huovutuskurssi kolmena iltana, neuletapaaminen yhtenä ja hautajaiset viikonloppuna. Rankka viikko. Tällä viikollakin on ollut jo neuletapaaminen ja tänään neuvola, mutta loppuviikoksi rauhoittuu.

Kivojahan nuo harrastukset ovat ja kotona ehti kyllä päivällä tehdä kaikenlaista, mutta tykkään vähän rauhallisemmasta tahdista. Vaan itsepähän olen noita harrastuksia kerännyt. Ja lisää on vielä tulossa.

Käsityöharrastusten lisäksi olen aloittanut myös liikunnallisen harrastuksen. Kyllä, oikein luit :D Ihan vain pyörälenkkejä olen tehnyt, mutta kun tarpeeksi lujaa polkasee, tulee hiki. Oli pakko, kun huomasin, että pelkällä kengännauhojen sitomisella ei kunto kasva. Tätä nyt sitten niin kauan kunnes on lunta. Mietitään sitten jotain muuta. Tarkoitus on kunnon kohenemisen lisäksi karkoittaa muutama raskauskilo. Kuvassa näkyvä pyöreä takapuoli ei tosin ole minun, vaan Tyynen.

tyynenvarpaat.jpg

Tänään tosin sain ystävältä kassillisen omenoita. Ja aion tehdä omenakakkua, mutta ehkä osa omenoista menee suuhun ihan sellaisenaan.  

Suuri SyysSiivous jatkuu. Osa huoneista jo käyty läpi. Ikkunoita en ole pessyt, koska mies on luvannut sen tehdä. Mutta muuten. Tavaroita paikoilleen ja pölyjä pois. Kesän jäljiltä meillä on aina kamala kaaos. Toivokin harrasti sisustamista ja asetteli sammakot kissanruokakupin ympärille. Siinä ne on muutaman päivän nököttänyt.

sammakotruokailevat.jpg

puikotpurkissa.jpg

Välillä kyllä tuntuu, ettei tämä Suuri SyysSiivous nyt niin kovin tehokasta ole. Viimeksi tänään kuulin: Äiti katso, Toivo nostaa näillä tukkisaksilla pölyroskia kuorma-auton kyytiin.

tyynentoivonhuone.jpg

Neulomispuolella on nyt kolme työtä, joita haluaisin tehdä kaikki nyt ja heti: jakku ja kahdet sukat. Keskeneräisiähän on paljon enemmän, mutta nämä nyt polttelevat eniten. Viimeistään ensi viikolla on varmaan jotain jo valmistakin.

kukkaketosukat.jpg

hamppujakku.jpg

ruskeatsukat.jpg

Ja oho. Pari tunnustusta on blogiin tupsahtanut. Kiitos Marjut :)

beautifulbloggeraward.jpg

Tunnustuksen sääntöihin kuuluu kertoa itsestään seitsemän asiaa ja jakaa se eteenpäin seitsemälle. Tässä seitsemän.

  1. Olen lyhyt.
  2. En värjää hiuksia.
  3. Mutta pesen hiukset vielä shampoolla.
  4. Äiti kutsui minua kaikilla kolmella nimellä.
  5. Minulla oli napalävistys ennen ensimmäistä raskautta.
  6. Korvissa on noin 15 reikää, joista noin 13 itse tehtyjä.
  7. Napalävistys ei ole itse tehty.

Nyt ei oikein irronnut parempia. Koska on kiire iltapalalle. Ja siksi en jaksa jakaa eteenpäin kun en jaksa linkittää.

Ja toinen tunnustus. Kiitos Sesile :)

cherryontopaward.jpg picture by pupupossu

Säännöt: Laita tunnustus eteenpäin viidelle blogille, kerro kolme rakasta asiaa, kerro rakas kuva. Kolme rakasta asiaa ja kuva kyllä, eteenpäin viidelle ei nyt jaksa ja syy sama kuin edellä.

  1. Mies ja lapset.
  2. Veli ja ystävät.
  3. Koti ja kissat.

Rakas kuva on keskolan sairaanhoitajan ottama kuva Toivosta. Se lähetettiin minulle synnytysosastolle, koska en saanut Toivoa sinne. Kuvassa Toivo on keskoskaapissa kanyyli kädessä. Kuvasta melkein näkee, kuinka pehmeä se poski oli kun sitä pääsin sinne synnytyksen jälkeen silittämään <3 Rakas kuva on kehyksissä kaapin päällä.