Paljon kiitoksia mukavista kommenteista :O) Se kurja päivä on jo onneksi mennyttä elämää ja näin jälkeenpäin katsottuna ei se sitten kuitenkaan niin kurja ollut. Vaikka just sillä hetkellä siltä tuntui.

Jatkan asiaa kuitenkin vielä hiukan. Ihan pakko. Minullahan ei ole minkäänlaista kokemusta, tietoa, taitoa tai ymmärrystä lapsista tai vauvoista tai niiden hoitamisesta ja kasvattamisesta tai mistään muustakaan. Siis aikaisemmassa elämässäni. Nyt ehkä jotain tiedän. Ainakin ihan vähän. Lapsia saatikka sitten vauvoja en ole hoitanut ikinä. Ellei lasketa lukuun yhden ystäväni tytärtä, jota katsoin muutaman päivän joskus neljätoista vuotta sitten ja silloinkin piti vain muistaa antaa ruokaa ja kysyä onko pissahätä ja kaiken muun ajan tyttö halusi katsella Muumeja. Siispä kaikki pienet vinkit ja neuvot ovat yleensä minulle oikein tervetulleita. Mistä sitä muuten voisi kaikkea tietää tai osata, jollei joku kerro. Varsinkin kun olen itse melko laiska lukemaan vauvalehtiä tai muutakaan aiheeseen liittyvää infoa. Enkä ole vielä yhdellekään neuvolakäynnille keksinyt mitään kysyttävää. Hyvin meillä silti menee.

Vaikka Toivo olikin melkein koko lauantain erossa äidistään. Ruokailuja lukuun ottamatta.

Sillä siivosin sen mun ompeluhuoneen ja siihen meni koko päivä. Olin ihan tukossa sen pölymäärän jälkeen, mutta nyt on tavarat paikoillaan ja huomattavasti helpompaa on seuraavan kerran sieltä jotain hakea kun varmaan jo jotain löytääkin.

Kankaat on siististi pinoissa kaapissa, jämälankakerät omassa korissaan, kaavat yhdessä laatikossa, napit toisessa, perintölakanat omassa korissa ja vaippatarvikkeet omassaan, neulat neulatyynyssä. 

Kangaskaapinsislt.jpg picture by pupupossu

Jmlankakorinsislt.jpg picture by pupupossu

Perintlakanat.jpg picture by pupupossu

Neulatyyny.jpg picture by pupupossu

Löysin myös sen SNY:n merkeissä ostetun jutun joka oli kateissa. Samoin nepparit. Kadonneet napit ovat edelleen kadoksissa. Eli ihan täydellinen siivous ei kuitenkaan ollut :D Tai sitten vain luulen, että minulla on jossakin kolme isoa mustaa hauskaa nappia huovutettua liviiä varten.

Tämä alkuviikko on muutenkin mennyt siivouksen merkeissä. Ikkunoita ja verhoja olen pessyt pikku hiljaa. Vielä on monta ikkunaa jäljellä, mutta hyvä alku jo on. Samalla olen yrittänyt pyyhkiä pölyt niistäkin paikoista, mistä niitä ei muuten ikinä pyyhitä tai ainakaan ei kovin usein.

Kranssi.jpg picture by pupupossu

Ikkunanpesu-urakan jälkeen olisi taas kunnolla aikaa käsitöille. Siis niin kunnolla kun sitä vain voi olla. Jollei jo lumet ole sulaneet pihalta niin hyvin, että sinne pääsee haravan kanssa. Neulonut olen kyllä joka päivä, mutta valmista on varmaan vasta ensi viikolla.

Kantoliinan tilasin maanantaina pitkän tutkiskelun jälkeen. Kamalan vaikeaa oli löytää kiva tai oikeastaan niitä kivoja on niin paljon. Silloin oli helpompaa tilata kun vauvaa ei vielä ollut eikä niistä juuri mitään tiennyt. Kunhan vain jonkun tilasin. Nyt pääsi loppusuoralle EllaRoo Wrap Elsa ja Hoppediz La Paz. Joista meille tulee kotiin viimeistään ensi viikon alussa Elsa. Kun se saapuu niin kirjoittelen aiheesta enemmän. Ja linkkien kera. 

Vielä viimeisenä mukavana asiana. Blogi sai tunnustuksen ja on siitä iloinen. Kuten myös minäkin :O) Tunnustus tuli kahdesta blogista: Kaisan näperryksiä ja Minnin näpertelyt. Suuret kiitokset kummallekin tästä kunniasta :D

bloggingwithapurpose.jpg picture by pupupossu

1.You have to nominate 5 blogs,which havent has awards before.

2.Each of the blogs must have a purpose!

3.The nominated blogs must make a link back to this page!

4.The logo from the award must be put on their blog and it mustlink back to this blog.

Eli eteenpäin sanoi mummo hangessa :D Mutta koska olen nyt kovin laiskalla tuulella ja istunut koneella yli kaksi tuntia en jaksa käydä kurkkimassa kenellä kaikilla tämä on tai ei ole. Eli ei lähde eteenpäin nyt. Olisinkohan ensi kerralla vähän reippaampi.

Mutta sen sijaan annan kaikille, jotka jaksoivat lukea tämän postauksen loppuun saakka, aurinkoisia tulppaaneja tähän sateiseen ja harmaaseen päivään!

Tulppaanit.jpg picture by pupupossu