Sunnuntai oli mulla vähän sellainen 'en saa aikaan mitään' -päivä. Suunnittelin kyllä kaikenlaista. Ja siivosin kuistin. Ja laitoin oikein kunnon ruokaakin pitkästä aikaa - ei mitään valmismössöä. Mutta enemmän meni tuo päivä ajatustyötä tehdessä.

Kranssit sain myös valmiiksi. Näitä tein kaksi samanlaista - toinen itselle ja toinen ystävälle.

IMG_4316.jpg

Tässä oli pohjana itse tehty koivunoksakranssi. Koristeena valmiita kukkia ja lehtiä, nauhaa, lintu ja kookoskuitua. Kaikki koristeet on kiinnitetty metallilangalla, paitsi ne kukat jotka irtosivat ja jouduin laittamaan kuumaliimalla takaisin :O)

IMG_4318.jpg

Tässä on pohjana valmis askarteluliikkeen kranssi kun en saanut noita koivukransseja kuin kaksi valmiiksi.

IMG_4320.jpg

Koristeena nauhaa, meriheinää, käpyjä, irtokukkia, kynttilämansetti ja pieni rottinkipallo. Rusetti on kiinnitetty rautalangalla, muut korsiteet kuumaliimalla.

IMG_4322.jpg

Tästä tuli aika massiivinen, mutta se on silti ihan hauskan näköinen. Koivunoksatilanne on nyt vähän kehnonlainen ja intoa kyllä olisi tehdä näitä vielä lisää. Ehkä käyn hakemassa muutaman valmiskranssin niin saisin vielä muutaman valmiiksi.

Meillä on vielä se keittiöremontti menossa ja kovaa vauhtia. Mun ei ole vaan nyt viikkoon tarvinnut tehdä siellä mitään. Kohta varmaan alkaa olla työt siinä vaiheessa, että minunkin apua taas tarvitaan.