Excellent-kunniamaininta oli saapunut blogiin viikonlopun aikana :O) Risulintu sen myönsi. Olen otettu ja liikuttunut ja iloinen. Kiitos :D

Excellent rated blog

 

 

 

 

 

Tässä sitten taas vaikea päätös tehtäväksi. Kenelle antaa eteenpäin. Parit viimeiset kunniakirjat olen jakanut kaikille lukemilleni blogeille, mutta jos nyt tällä kertaa ojentaisi eteenpäin oikein nimellä. Vaikeaa vaikeaa. Niin monta on ketä haluaisin muistaa. Taidan tällä kertaa antaa tunnustuksen Liljankukalle. Olin Liljankukan Salainen askarteluystävä oliko se nyt kakkoskierroksella. Liljankukka on avittanut meidän perheen kestovaippa-arkea antamalla yhden kestovaipan ja vaippojen kaavat. Kaavat on hyvät ja niitä melkeinpä aion ainoastaan käyttää seuraavia vaippoja leikatessa. Ja kokojakin on joka lähtöön. Ja se pieni vaippa, jonka Liljankukka meille antoi on edelleenkin käytössä. Vaikka onkin jo aivan liian pieni. Silti.

Viikonlopun aikana ei meillä paljon valmistuneita käsitöitä näkynyt. Oikeastaan ei ainuttakaan. Viimeksi olen neulonut perjantaina. Voi olla, että työn alla oleva vaunujen kopan kokoinen neulepeitto jää pienen istuma-alustan kokoiseksi, että ehtisin saada sen valmiiksi ennen hamsterikuun loppua. 

Syy käsityötekemättömyydelle (onkohan tuo edes oikea sana?) on aurinko. Nyt kun on se aika vuodesta kun jopa meidän ikkunoista alkaa aurinko paistamaan sisään, vaikka pohjoisrinteellä asutaankin. Ja näky on kamala. Pölyinen. Ja kovasti ihmettelen, että näkyykö noista likaisista ikkunoista muka oikeasti ulos asti. Eli jonkinasteinen siivousvimma on ollut päällä. Mikä oikeastaan vaihtui tavaroiden siirtely- ja järjestelyinnoksi. Pölyt edelleen paikoillaan. Ikkunoitakaan en ole pessyt. Siinä taidan tosin odottaa ihan suosiolla vähän lämpimämpiä ilmoja.

IMG_9295.jpg picture by pupupossu

Tässä vaiheessa vuotta aina kaduttaa se, että tulee haalittua kotiin kaikkea turhaa tavaraa keräämään pölyä. Mutta kun ei vaan mahda mitään sille hamstraamisinnolle. Tosin viime vuosina on alkanut jonkinlainen jarrukin tulla tälle osto- ja haalimisvimmalle päälle. Johtuisiko siitä, että joka paikka jo pursuaa tavaraa.

Tarjotin-1.jpg picture by pupupossu

Helmitaulu.jpg picture by pupupossu

Narut.jpg picture by pupupossu

Ja tällä hetkellä suuresta tavaroiden järjestelyinnosta johtuen on paikat sitten vielä siivottomammassa kunnossa kuin ennen järjestelyä. Pahin kaaos olisi kai saatava jonkinlaiseen ojennukseen ennen loppuviikkoa kun on ystäviä tulossa käymään.

IMG_9298.jpg picture by pupupossu

Seuraavaksi aion siirtää joitakin Puutarhan vuosi -blogin kirjoituksia tänne. Kun kerran tein sen päätöksen, että en aio päivittää kuin yhtä blogia eli tätä. Eli jos blogilista ilmoittaa jotain muitakin päivityksiä kuin tämän niin ne on sitten ne.

Sillä jos aurinko antoi energiaa ja intoa järjestelemään ja sisustamaan niin antoi se myös pienen puutarha- ja taimikipinän :O)