Edit 15.11.2007 Arpajaisiin osallistuminen päättynyt. Voittajat on arvottu.

 

Oho. Vuoden kulku –blogi täyttää tänään vuoden. Tällainen oli aloitus. Nopeasti on vuosi kulkenut. Mutta aika rientää kun pitää hauskaa :D Ja kuten asiaan kuuluu on tässäkin blogissa synttäriarpajaiset vuoden vanhan kunniaksi.

 

Arpajaisiin pääsee osallistumaan kirjoittamalla kommenttilaatikkoon viestin siitä, mikä on Sinun mieluisin käsityöharrastus. Toki muukin harrastus käy, jos ei käsitöitä tee eli arpajaisiin osallistuminen ei vaadi käsityötaitoja :O) Mutta käsityöt siksi, kun tämä on kuitenkin pääasiassa olevinaan käsityöblogi. Vaikka aika paljon ja enemmän sitä tulee muutakin tänne kirjoiteltua. Joo ja voi sinne kommenttiin laittaa - jos haluaa - myös minkälainen ja minkä värinen käsityöaiheinen palkinto olisi mukava saada. Katsotaan sitten mitä pystyn toteuttamaan. Vai tuleeko sitten ihan ostopalkinto. Jotain pientä kuitenkin.

 

Kahdelle henkilölle haluan antaa kunniamaininnan ja pienen muiston ilman arpajaisia. Ensimmäinen on Tellu-Tellervo, jonka hieno neuleblogi oli se blogi, jota aloin seuraamaan ja jonka innostamana uskaltauduin itsekin oman blogin aloittamiseen. Toinen on Teija, joka puolestaan kirjoitti minun blogiin ensimmäisen kommentin. Sitä luin moneen kertaan ja ihmettelin, että oikeinko joku on lukenut tätä mun blogia ja jättänyt kommentin!

 

Aloitin viime talvena myös puutarhablogin Puutarhan vuosi kirjoittamisen. Sen päivittäminen on jäänyt melko vähäiselle kahdestakin syystä. En ole puutarhassa juuri puuhaillut, mutta se painavin syy huonoon päivittämiseen on se, että aika ei riitä kahteen blogiin. Ei millään. Joten. Tulevaisuudessa myös puutarha-asiat siirtyvät tähän Vuoden kulku –blogiin. Toisten riemuksi ja toisten harmiksi. Toivottavasti kuitenkin enemmän riemuksi. Eli tulevaisuudessa tästä Vuoden kulku -blogista löytyy myös puutarhahöpinät.

 

Mutta nyt kaikki rohkeasti osallistumaan arpajaisiin. Luvassa on upeat (?) käsityöaiheiset palkinnot :D Ja osallistumisaikaa on noin viikon verran. 

 

(Ja minkähän takia tuo edellisen kappaleen fontti on noin isolla eikä pienene vaikka mitä teen? Äh. Vuodatuksen kanssa on muutenkin aamulla meinannut hermo mennä.) 

IMG_7489.jpg picture by pupupossu