Avasin koneen noin puoli tuntia sitten. Edellisestä kerrasta ehtikin kulua aikaa. Se oli silloin pitkäperjantaina. Melkein viikko ilman nettiä, eikä minkäänlaisia vieroitusoireita. Ainakaan ei pahoja. 

Meni nuo pääsiäisen ja se jälkeisen elämän suunitelmat uusiksi, kun äiti joutui sairaalaan. Siis terveyskeskuksen vuodepaikalta kiidätettiin jälleen keskussairaalaan. Syynä tällä kertaa jatkuvat epilepsiakohtaukset ja lopulta tajuttomuus. Äidillä on viimeksi ollut epilepsiakohtaus vuonna 1983, joten jokuhan noihin syynä oli. Ja se syy oli se, että antibioottikuuri vei epilepsialääkkeiltä tehon. Nyt pitäisi kaiken olla kunnossa. Silti vietin tuossa muutaman huonosti nukutun yön ja huolien täyttämän päivän. Ja kyllä olen edelleenkin hiukan huolissani, mutta nyt tuntuu jo paremmalta.

Ennen pääsiäistä otettiin polkupyörät esille. Ostettiin turvaistuin, kypärä ja ulkoilupuku Toivolle ja pyöräilyhousut minulle. Kyllä kelpasi mennä. Edellisen kerran olen pyöräillyt kolme vuotta sitten. Olikin aika mahtavaa ja mentiin kuulemma aivan liian kovaa valokuvaajan ohi, ettei tullut hyvää kuvaa. Minulle tämä kyllä kelpaa :)

IMG_6992.jpg picture by pupupossu

Jos viime päivät ovat olleet hiljaisia tapahtumien ja tekemisten suhteen niin tiistaina oli paljon kaikkea. Aamulla pyöräiltiin kerhoon, päiväunien jälkeen liinailtiin sairaalaan ja illaksi menin Lahteen neuletapaamiseen. Oli tosi kiva käydä pitkästä aikaa. Ostin vain yhden kerän lankaa. Lauantaina on se Tapion kaupan retki ja sieltä sitten luultavasti ostan enemmän.

fabel.jpg picture by pupupossu